Κόντρα Βαρουφάκη- Κουτσούκου στη Βουλή (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βέλτιστη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank, Τόμας Μάγερ, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το Γιάνη Βαρουφάκη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκου,

για το περιεχόμενο της συζήτησης, ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε: «Αν δεν είχα ιδία γνώμη για το τι συζητήσαμε με τον κ. Μάγιερ θα θεωρούσα ότι έχετε τοποθετήσει κοριό στο γραφείο μου. Από τα λεγόμενά σας όμως διαπιστώνω ότι δεν έχετε καμία εικόνα για το τι συζητήσαμε».

Πρόσθεσε επίσης ότι οι τρεις τους μίλησαν για τη δομική κρίση του ευρώ, καθώς και για την πορεία της Ευρωζώνης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί λύση το παράλληλο νόμισμα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πιάστηκε από το σχόλιο για τους κοριούς και είπε: «Δεν έχω κοριούς και μάλιστα την τελευταία περίοδο με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καταδικάσαμε κάθε απόπειρα παράνομης καταγραφής. Όμως μας έχει βάλει σε προβληματισμό η δική σας τοποθέτηση ότι υποκλέψατε συνομιλίες του Εurogroup».

Γ. ΒαρουφάκηςΓ. ΚουτσούκοςEurogroupDeutsche BankΤόμας ΜάγερHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα