Απίστευτη χυδαιότητα της Σώκου κατά της Μελίνας (VIDEO)

Η Ροζίτα Σώκου μίλησε με απίστευτη ασέβεια για μια παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα και πολιτικό, την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, που μάλιστα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Και το αστείο επιχείρημά της ήταν ότι η ίδια "είναι «κριτικός» και μπορεί να λέει ό,τι θέλει για όποιον θέλει. "Μπορώ να μιλάω άσχημα για όποιον θέλω και είμαι πάρα πολύ καλή κριτικός και πολύ αναγνωρισμένη, αλλιώς δε θα με είχε η Ελένη Βλάχου πλάι της» είπε με ιδιαίτερο κομπασμό η κ. Σώκου.

Βεβαίως, εδώ δεν μιλάμε μόνο για κριτική επί της δουλειάς της Μελίνας Μερκούρη,

αλλά για κρίσεις επί απολύτως προσωπικών θεμάτων και χαρακτηρισμούς (όπως ότι «εκμεταλλεύτηκε τη Χούντα») σχετικά με την ηθική και την προσωπικότητά της.

Πάρτε μια γεύση: «Έκανε νάζια που ήταν πρόστυχα για γυναίκα. Την κοίταζα και αισθανόμουν ότι ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα. Ας βάλουν το μονόλογο της Μήδειας να ξεράσουν οι πάπιες. Τη βρήκα χάλια. Ελεεινή ηθοποιός ήταν! Η ίδια βέβαια μου έχει ορκιστεί ότι δεν έχει διαβάσει ποτέ της ένα βιβλίο ολόκληρο και δεν ξέρει τι θα πει η λέξη οργασμός. Την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον άντρα της τον Χαροκόπο της έφερε μια τσόντα, ένα περιοδικό πρόστυχο για να καταφέρει κάτι, ούτε και ξέρω αν τα κατάφερε».

Keywords
Τυχαία Θέματα