Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αθήνας – Ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς (live χάρτης)

Ημέρα μεγάλης ταλαιπωρίας για τους οδηγούς αναμένεται η σημερινή (21/9) λόγω και της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ήδη από νωρίς το πρωί, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής ενώ τις επόμενες ώρες το πρόβλημα αναμένεται αν γίνει μεγαλύτερο.

Στο «κόκκινο»

είναι ξανά ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα. Στην κάθοδο, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται από τη Λυκόβρυση μέχρι το Περιστέρι και σε τμήματα της καθόδου της Κηφισίας και της Μεσογείων. Στην άνοδο, αυξημένη είναι η κίνηση από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και σε Αλεξάνδρας, Κατεχάκη προς Κηφισίας και στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Προβλήματα υπάρχουν και στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος προς Πειραιά, στο λιμάνι του Πειραιά και στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως με την κατάσταση να αναμένεται να επιδεινώνεται συνεχώς όσο περνάει η ώρα.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση λίγο μετά τις 8 το πρωί:

Προβλήματα εντοπίζονται και εντός της Αττικής Οδού. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καθυστερήσεις 5-10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Επίσης, καθυστερήσεις 10-15 εντοπίζονται και στην έξοδο για Πειραιά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω αυξημένης κίνησης στην Αθηνών-Λαμίας.

Καθυστερήσεις 5′-10΄ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Καθυστερήσεις 10΄-15΄ στην έξοδο για Πειραιά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω αυξημένης κίνησης στην Αθηνών-Λαμίας.

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 21, 2022

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Περιφέρειας Αττικής για την κίνηση, Κίμωνα Λογοθέτη, «στις 7:30 το πρωί όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής ήταν σε «συμφόρηση».

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.

Τέλος να σημειωθεί ότι το πρωί της Τετάρτης (21/9) αναμένεται και η εκδίκαση του αιτήματος των ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία που ανακοινώθηκε από τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Τουρίστας πνίγηκε στην παραλία του Πλατανιά

Στο δικαστήριο ο Φουρθιώτης – Δικάζεται για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του

Μάρθα Καραγιάννη: Γιατί οι αρχές δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση, παρά την επιθυμία της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνηση, Αθήνας – Ημέρα,kinisi, athinas – imera