Κεχαγιά για κυβέρνηση: «Έχουν κουράσει με την πατριδοκαπηλία τους…»

«Έχουν κουράσει με την πατριδοκαπηλία τους…», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά στους χαρακτηρισμούς του Παύλου Μαρινάκη κατά στελεχών της Κουμουνδούρου, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη για τη στάση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών, βάζει τον εκπρόσωπό του να χαρακτηρίσει καθ’ έξιν πολιτικούς απατεώνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επειδή αξιώνουν τουλάχιστον

την κύρωση των τριών πρωτοκόλλων συνεργασίας από την ελληνική Βουλή. Φθάνει πια! Έχουν κουράσει με την πατριδοκαπηλία τους…», σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Κεχαγιά.

Νωρίτερα -κατά τη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- ο Παύλος Μαρινάκης, αφού χαρακτήρισε «προβληματική» τη Συμφωνία των Πρεσπών, πρόσθεσε: «Δεν έχουμε μετανιώσει, έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη. Σεβόμαστε απολύτως τα όσα έχει υπογράψει η χώρα μας, όσα έχουν ψηφιστεί στο Κοινοβούλιο και έχουμε ως σοβαρό κράτος υποχρέωση να τα εφαρμόσουμε. Κάποιοι καθ’ έξιν πολιτικοί απατεώνες τολμούν και μιλούν για πολιτική απάτη που άλλα έλεγαν προεκλογικά σε πάρα πολλά ζητήματα και άλλα έκαναν μετεκλογικά».

Διαβάστε επίσης:

Νέο άδειασμα από την Κομισιόν, αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας στην Σιλιανόφσκα

Κεχαγιά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πρωτοβουλίες για την κύρωση των πρωτοκόλλων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία» (video)

Κουτσούμπας: Στην ολονύκτια διαμαρτυρία των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας για τον Παλαιστινιακό λαό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεχαγιά, Έχουν,kechagia, echoun