Ο Κάρολος για πρώτη φορά μίλησε πιο αναλυτικά για τον καρκίνο που έχει -Η παρενέργεια της χημειοθεραπείας

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο διάδοχός του στο θρόνο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν σήμερα μια σπάνια κοινή εμφάνιση, με τον μονάρχη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη θεραπεία του από τον καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε σήμερα με ελικόπτερο για μια ειδική τελετή με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ όπου θα του παραδώσει επίσημα τη διοίκηση του πρώην συντάγματος του πρίγκιπα Χάρι.

Το «χτύπημα» του Καρόλου στον μικρότερο γιο του Χάρι

Ο 75χρονος μονάρχης θα απονείμει στον διάδοχό του

τη θέση του αρχισυνταγματάρχη του Αεροπορικού Σώματος Στρατού στο Κέντρο Αεροπορίας Στρατού στο Middle Wallop του Hampshire. Ο Γουίλιαμ θα εκπροσωπήσει την αεροπορική πτέρυγα του στρατού, συμπεριλαμβανομένης της πρώην μονάδας του αδελφού του - 662 Squadron.

Για πολλούς, αυτό χαρακτηρίστηκε ως ένα βαρύτατο πλήγμα για τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς προτού αποσυρθεί από τη βασιλική ζωή ο δούκας του Σάσεξ πριν από τέσσερα χρόνια, υπήρχε πάντα η σκέψη ότι θα γινόταν αντισυνταγματάρχης της Αεροπορίας, αναλαμβάνοντας επικεφαλής του συντάγματος με το οποίο βρέθηκε στο Αφγανιστάν.

Οι αποκάλυψη του βασιλιά Καρόλου για τη θεραπεία του από τον καρκίνο

Κατά τη σημερινή λοιπόν, βασιλική εμφάνιση πατέρα και γιου, ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης του κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο, καθώς επισκέφθηκε το Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού στο Hampshire.

Ο μονάρχης μιλούσε με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού Άαρον Μάπλμπεκ, ο οποίος είπε στον βασιλιά Κάρολο πως υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για καρκίνο των όρχεων. Ο Μάπλμπεκ ανέφερε πως έχασε την αίσθηση της γεύσης του και ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι αυτό είχε συμβεί και στον ίδιο.

Τοπαλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει ακόμηεπιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες τηςθεραπείας του βασιλιά, με τους βασιλικούςαξιωματούχους να λένε μέχρι στιγμήςμόνο ότι ακολουθεί θεραπεία για μιαάγνωστη μορφή καρκίνου.



Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρολος,karolos