Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε η 24χρονη μητέρα

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του νεογέννητου που βρέθηκε σε σκουπίδια στη Βραυρώνα οδηγήθηκε η 24χρονη μητέρα του, που με τον σύζυγό της, κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το μωρό μόλις γεννήθηκε.

Σε βάρος της 24χρονης μητέρας, η οποία νοσηλευόταν και σήμερα έλαβε εξιτήριο, η δικαστική αρχή εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού.

Η 24χρονη ζήτησε από την ανακρίτρια προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που πιθανότατα θα βρεθεί

για την απολογία του και ο πατέρας, ο οποίος έχει κληθεί για αύριο, πλην όμως αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία καθώς δεν έχει παραδοθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση για τις αιτίες θανάτου του νεογέννητου.

Η δικαστική λειτουργός αναμένει από ώρα σε ώρα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την οποία θα διαφωτιστεί η υπόθεση των συνθηκών θανάτου του νεογνού. Οι δύο γονείς, με καταγωγή από το Νεπάλ, φαίνεται να ισχυρίζονται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό και ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Αν αποδειχθεί αληθής ο ισχυρισμός τους θα έχουν διαφορετική ποινική αντιμετώπιση.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δικάζεται σήμερα ο παρουσιαστής για revenge porn (video)

Στέφανος Κασσελάκης: 13χρονος προσήχθη για την ομοφοβική επίθεση στο Βόλο

Αλλάζει το όριο ταχύτητας στην Αθήνα: Νέος ΚΟΚ για γειτονιές και σχολεία

Keywords
Τυχαία Θέματα