Καραθανασόπουλος: Νέο μνημόνιο με θανατηφόρο μείγμα για τον ελληνικό λαό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ένα νέο μνημόνιο με θανατηφόρο μείγμα για τον ελληνικό λαό, που νομιμοποιεί, όπως είπε, τα προηγούμενα μνημόνια των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας για την αξιολόγηση.

«Η συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση είναι

το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας της κυβέρνησης με τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, ESM», με ζητούμενο την «ενίσχυση της κερδοφορίας των

μονοπωλιακών ομίλων», υποστήριξε και προσέθεσε: «Κόβετε μισθούς και συντάξεις για να χρηματοδοτήσετε τις τράπεζες. Είναι ντροπή και αίσχος να κάνετε αυτά τα πράγματα και μέσα από καρικατούρες να προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού ενώ τον θυσιάζεται. Κόβετε τις συντάξεις των συνταξιούχων για να στηρίξετε τους εξαθλιωμένους και ζητάτε αυτή τη σφαγή να την στηρίξουν».

Ακόμα, ο κ. Καραθανασόπουλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο για 925.000 πλειστηριασμούς ενώ την κατηγόρησε ότι προσπαθεί να επιβάλει την αντιλαϊκή, ισοπεδωτική, βάρβαρη πολιτική της «με βία, τσαμπουκά και νταϊλίκι».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚαραθανασόπουλοςμέτρασυμφωνίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα