Η Σιλβί Γκιλέμ κρεμάει τις … πουέντ της στο Ηρώδειο (Photos)

"Π" ART

Η διάσημη μπαλαρίνα αποφάσισε να αποσυρθεί όσο είναι ακόμα ακμαία, και πραγματικά, μαγευτική. Η superstar του μπαλέτου αποχαιρετά την τέχνη που τόσο αγάπησε με την παράσταση «Life in progress» στο Ηρώδειο στις 3 & 4 Ιουνίου (Τετάρτη & Πέμπτη). Θα ερμηνεύσει χορογραφίες των Άκραμ Καν, Γουίλιαμ Φορσάιθ, Ράσελ Μάλιφαντ, Ματς Εκ.

Την ανακοίνωση της παραίτησης της είχε βγάλει η ίδια από πέρυσι: «Ήρθε ο καιρός

να κάνω την τελευταία μου υπόκλιση. Το 2015 θα πάω μία αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία με μία ολοκαίνουργια παραγωγή για να πω αντίο. Με ευγνωμοσύνη και πολλή συγκίνηση… Απόλαυσα κάθε στιγμή των τελευταίων 39 χρόνων που χορεύω και εξακολουθώ και σήμερα να το απολαμβάνω με τον ίδιο τρόπο. Τότε, γιατί σταματάω; Πολύ απλά, γιατί θέλω να τελειώσω την καριέρα μου όσο ακόμα νιώθω ευτυχία, κάνοντας αυτό που κάνω με περηφάνια και πάθος» εξήγησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έλαβε χώρα στο Λονδίνο. Μάλιστα, είπε αστειευόμενη πως είχε δώσει σε έναν φίλο της «την άδεια να τη σκοτώσει» εάν συνέχιζε να χορεύει για ακόμα υπερβολικά μεγάλο διάστημα. «Ειλικρινά, χαίρομαι που τον απαλλάσσω από αυτό το καθήκον».

Info: Ώρα έναρξης 9μμ, Τιμές εισιτηρίων: VIP 50, Ζώνη Α: 40, Ζώνη Β: 35, Ζώνη Γ: 25, Άνω Διάζωμα: 15, 10 (φοιτητικό), 5 (άνεργοι, ΑΜΕΑ).

Πληροφορίες: 210 9282900 και greekfestival.gr

Σιλβί ΓκιλέμΗρώδειοLife in progressαποχαιρετιστήρια παράστασηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα