Διακοπές τέλος! Η επιστοφή των Ομπάμα στο σπίτι τους και η έκπληξη από τους γείτονες (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στο νέο σπίτι τους (αξίας 4,3 εκατ. δολλαρίων) γύρισαν οι Ομπάμα το βράδυ της Πέμπτης μετά από πολυήμερες διακοπές τους στα ιδιωτικά νησιά του εκατομμυριούχου Ρίχαρντ Μπράνσον, στην Καραϊβική.

Η Μισέλ και ο Μπάρακ περιηγήθηκαν 10 ημέρες στις Παρθένους Νήσους, μακριά από υποχρεώσεις, κάμερες και δουλειά. Ο φακός μάλιστα της Daily Mail τους είχε «συλλάβει» σε χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους, με την Μισέλ να φοράει ένα πολύ κοντό σορτς

και τον Μπάρακ να είναι πολύ απλά ντυμένος με τζόκει καπέλο.

Ωστόσο, οι διακοπές φαίνεται να έφτασαν στο τέλος τους, καθώς οι Ομπάμα επιβιβάστηκαν σε ένα μικρό ιδιωτικό τζετ, το οποίο τους μετέφερε στο αεροδρόμιο της Τορτόλα και από εκεί πήραν την πτήση για... Ουάσινγκτον.

Να σημειωθεί πως το καινούργιο σπίτι των Ομπάμα είναι πολύ κοντά σε αυτό της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα, η οποία μετακόμισε εκεί πριν λίγες μέρες από τον πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη.

Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, οι γείτονες τους φαίνεται πως είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη, καθώς έξω από το σπίτι τους υπήρχαν πινακίδες που έγραφαν «Καλώς ήρθατε». Το ενδιαφέρον στην πινακίδα αυτή είναι πως χρησιμοποιούν το σήμα της τελευταίας προεκλογικής καμπάνιας του Ομπάμα

.

Μπαράκ ΟμπάμαΜισέλ ΟμπάμαδιακοπέςσπίτιεπιστροφήγείτονεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα