Άντρας πυροβόλησε 2 νεαρούς που έπαιζαν «Pokermon Go» - Τους πέρασε για διαρρήκτες

ΚΟΣΜΟΣ

Δυο νεαροί που έπαιζαν Pokermon Go κατά την διάρκεια την νύχτας πυροβολήθηκαν αφού τους μπέρδεψαν για ληστές.

Ένα 19χρονος άντρας και ο 16χρονος φίλος του έπαιζαν το παιχνίδι σε ένα αυτοκίνητο στην Φλόριντα περίπου στις 1:30 το πρωί όταν ένας ένοπλος άντρας βγήκε από το σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί το αυτοκίνητο.

Ακριβώς πριν τους πυροβολισμούς, ένας από τους άντρες ρώτησε τον άλλον: «το έπιασες;».

Σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Φλάγκλερ, ο άλλος απάντησε: «Ναι, εσύ;».

Μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς οι νεαροί

απομακρύνθηκαν από το σημείο. Το πρωί η μητέρα ενός από τους δύο άντρες ανακάλυψε τρύπες από σφαίρες στο πισινό λάστιχο, στο τάσι και στο φτερό και αμέσως ανέφερε το περιστατικό στο γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα δήλωση του γραφείου του σερίφη, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού «ξύπνησε από τον έντονο θόρυβο έξω από το σπίτι του. Σηκώθηκε από το κρεβάτι, κοίταξε έξω και παρατήρησε ένα μικρό άσπρο αυτοκίνητο με αναμμένα τα πίσω φώτα του στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του».

Ο κάτοικος του σπιτιού νόμισε ότι άκουσε κάποιον να λέει «πήρες τίποτα;». Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο ιδιοκτήτης « περπάτησε προς το όχημα και διέταξε στους δυο άντρες που ήταν μέσα να μην κουνηθούν. Ο ιδιοκτήτης είπε στην αστυνομία πως το όχημα επιτάχυνε προς το μέρος του, υποχρεώνοντας τον να φύγει από τον δρόμο.

«Επειδή νόμιζε ότι το όχημα προσπαθούσε να τον χτυπήσει, πυροβόλησε με το περίστροφό του αρκετές φορές το όχημα.»

Δυο νεαροίπυροβολήθηκανPokermon GoαυτοκίνητοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα