Άνδρας πυροβόλησε παίκτες Pokemon Go έξω από το σπίτι του

H φρενίτιδα με το νέο smartphone παιχνίδι "Pokemon Go" συνεχίζεται, καθώς απίστευτα περιστατικά εκτυλίσσονται ανά το παγκόσμιο.

Το χθεσινοβραδυνό περιστατικό συνέβη, στη Φλόριδα των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε δύο έφηβους που έπαιζαν "Pokemon Go" κοντά στο σπίτι του.

Η μητέρα του ενός εκ των δύο παιδιών που δέχτηκαν τα πυρά του άνδρα κάλεσε την αστυνομία στη Φλόριντα σήμερα το πρωί επειδή βρήκε το αυτοκίνητό της, με ένα σκασμένο λάστιχο και αρκετές τρύπες από σφαίρες στο πλάι και πίσω.

lang="en">FCSO investigating Pokémon Go Hunters being shot at this Morning in Palm Coast. Read more: https://t.co/DZm3chgZuW

— FCSO (@FlaglerSheriff) July 17, 2016

Ο Σερίφης της Κομητείας, ανέφερε ότι ο 37χρονος δράστης είχε ξυπνήσει από θορύβους έξω από το σπίτι του γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα. Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι είχε εντοπίσει ένα αυτοκίνητο στο δρόμο μπροστά από το σπίτι του και με ένα πιστόλι ανά χείρας πλησίασε το όχημα.Οι δύο έφηβοι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό μόλις τον είδαν να πλησιάζει επιτάχυναν για να απομακρυνθούν, αλλά εκείνος άρχισε να ρίχνει βολές προς το μέρος τους.

Η μητέρα που κάλεσε τους αξιωματικούς είπε ότι τα παιδιά εκείνη την ώρα έπαιζαν "Pokemon Go" από το smartphone.

Η έρευνα για την ακραία αυτή η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πηγή:huffingtonpost

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Άνδρας, Pokemon Go,andras, Pokemon Go