Ανεπιθύμητη η Μελάνια Τραμπ στη Νέα Υόρκη – Μαζεύουν υπογραφές για να τη διώξουν

ΚΟΣΜΟΣ

Εκατό χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης ζητούν από την επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να φύγει από το σπίτι της και να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο.

Από τις 20 Ιανουαρίου, ημερομηνία ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, σπίτι του Προεδρικού ζεύγους της χώρας είναι επισήμως ο Λευκός Οίκος.

Μόνο που μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο Πρόεδρος Τραμπ θα ζει εκεί μόνος του καθώς η σύζυγός του Μελάνια, δεν θέλει να αλλάξει ο γιος τους σχολείο στη μέση της σχολικής χρονιάς και έχει αποφασίσει να μείνει στο ρετιρέ του Trump

Tower μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Independent, κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν αίτηση και ζητούν από τον κυβερνήτης της πόλης Andrew Cuomo και τον δήμαρχο Bill De Blasio να αρνηθούν να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κόστος για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ σε περίπτωση που συνεχίσει να ζει στη Νέα Υόρκη, θα κοστίσει στους φορολογούμενους πολίτες 1.000.000 δολάρια την ημέρα.

«Οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης δεν θέλουν να πληρώσουν 1 εκατ. δολάρια την ημέρα για να μείνει. Αν αυτό έχει αποφασίσει, τότε κάποιος από την οικογένεια Τραμπ πρέπει να τα πληρώσει. Αλλά όχι οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης. Αυτά τα χρήματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την πόλη και τη ζωή όλων των κατοίκων, όχι μόνο ενός», αναφέρει το κείμενο διαμαρτυρίας.

Μελάνια ΤραμπΝτόναλντ ΤραμπΛευκός ΟίκοςυπογραφέςΝέα ΥόρκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα