Tα πρώτα λόγια της 22χρονης που δέχτηκε επίθεση στην Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής, και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Όπως είπε ο πατέρας της στο Mega, η κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια και στα πρώτα της λόγια ήταν η ερώτηση εάν «ο δράστης είναι στη φυλακή».

Την ίδια ώρα, σοκάρουν και οι περιγραφές των συγγενών της που λένε πως τα ρούχα της ήταν σκισμένα στα δύο και σε μικρά κομμάτια, γεμάτα με αίμα.

Η 22χρονη υπέστη διάτρηση πνεύμονα

και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της καθώς δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Φαίνεται πως το σακίδιο που φορούσε η 22χρονη, της έσωσε τη ζωή από τις δύο βίαιες μαχαιριές που δέχτηκε. Η ίδια, σύμφωνα με τους συγγενείς της, είναι σοκαρισμένη και ρωτά εάν ο δράστης βρίσκεται στη φυλακή.

Ο 32χρονος δράστης, ιρακινής καταγωγής, συνελήφθη και φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να υποστήριξε πως είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική στη Γερμανία.

Όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες, κατά την επίθεση, φώναζε ότι το κορίτσι είναι πράκτορας των Γερμανών και τον παρακολουθούσε. «Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, αφού οδηγήθηκε την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με κατοχή και χρήση όπλου.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Μαρουσάκη για κρύο και βροχές όλη την εβδομάδα: «Ο γερο-χειμώνας θέλει να μας θυμίσει ότι τριγυρίζει στη γειτονιά μας» 

Στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Στον «χορό» των Ρίχτερ η Κεφαλονιά από το πρωί της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα
22χρονης, Ερμού,22chronis, ermou