Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Στη ΜΕΘ παραμένει η 22χρονη – Ο δράστης είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο στη Γερμανία

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι την περασμένη Παρασκευή στην Ερμού.

Η κοπέλα υπέστη διάτρηση πνεύμονα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της καθώς δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Φαίνεται πως το σακίδιο που φορούσε η 22χρονη, της έσωσε τη ζωή από τις δύο βίαιες μαχαιριές που δέχτηκε. Η ίδια, σύμφωνα με τους συγγενείς της, είναι σοκαρισμένη και ρωτά εάν ο δράστης βρίσκεται

στη φυλακή.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά του. «Μαχαίρωσε την κοπέλα στην πλάτη πίσω. Μετά πήγε στη μέση του δρόμου. Άφησε το μαχαίρι κάτω. Είχε ένα σακίδιο και περίμενε να έρθουν να τον πιάσουν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν είπε τίποτα.

Ο 32χρονος δράστης, ιρακινής καταγωγής, συνελήφθη και φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να υποστήριξε πως είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική στη Γερμανία.

Όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες, κατά την επίθεση, φώναζε ότι το κορίτσι είναι πράκτορας των Γερμανών και τον παρακολουθούσε. «Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, αφού οδηγήθηκε την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με κατοχή και χρήση όπλου.

Διαβάστε επίσης:

Λεωφόρος Βεΐκου: Πρωτοφανές τροχαίο με αυτοκίνητο να καβαλάει παρκαρισμένα

Τέμπη: Μπορούν οι υπογραφές που συγκεντρώνονται να οδηγήσουν στην αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών;

Φωτιά στο Άγιο Όρος: Στις φλόγες το Ιερό Καλύβι της Ζωοδόχου Πηγής (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, Ερμού, ΜΕΘ, 22χρονη –, Γερμανία,epithesi, ermou, meth, 22chroni –, germania