H Vodafone φέρνει το μοντέλο Samsung Galaxy S4 mini

Advertorial

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, μπορούν να βρουν αποκλειστικά το Samsung Galaxy S4 mini και να συνδυάσουν την τεχνολογία των Samsung Smartphones με την εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από 4G δίκτυο της Vodafone.

Η νέα έκδοση του Samsung Galaxy S4 mini διαθέτει οθόνη 4.3" sAMOLED και κάμερα 8MP, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android KitKat και διπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz.

Παράλληλα, το Samsung Galaxy S4 mini διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μπαταρία 1900mAh.

Τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, διαθέτουν και αξεσουάρ καθώς και θήκες σε διάφορα χρώματα, ώστε να τα συνδυάσουν με τις νέες τους συσκευές.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο Samsung Galaxy S4 mini, μπορούν να το αποκτήσουν τώρα στην τιμή των 199,90€ ή φθηνότερα με νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red.

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone, η πιστοποιημένη από την Samsung Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία & να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.

VodafoneVodafone eShopSamsung Galaxy S4 miniHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα