Η απόλυτη απαξίωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου

Συνομιλητής της Ντόρας Μπακογιάννη , έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, που εδώ και καιρό τα έχει σπάσει με τον Αντώνη Σαμαρά, από την εποχή που τον έβγαλε από την κυβέρνηση. Ο Παναγιωτόπουλος ωστόσο, δεν είναι από τους ανθρώπους που κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Όλο το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με την Ντόρα Μπακογιάννη,

που όσο αιωρείται η φήμη πως η «ψηλή» μπορεί να είναι και η επόμενη μεταβατική πρόεδρος του κόμματος, προσπαθεί να τις κάνει ακόμα πιο στενές. Ο Πάνος εξάλλου ξέρει πολύ καλά την τέχνη της… επικοινωνίας – ο καθένας μπορεί να το πει όπως θέλει- και αυτό εφαρμόζει ξανά. Με την μόνη διαφορά, πως τα χρόνια έχουν περάσει και τα παιχνίδια εξουσίας, γίνονται εύκολα αντιληπτά και από τον κόσμο, που παλιά δεν τα αντιλαμβανόταν. Ο Παναγιωτόπουλος με την τακτική , να τρέχει να πιάσει στασίδι για την επόμενη μέρα , σε υποψήφιους προέδρους, πράγμα που έκανε και με τον Σαμαρά, τον απαξιώνει ακόμα περισσότερο. Και επειδή εμείς έχουμε και μνήμη, να θυμίσουμε πως ο Παναγιωτόπουλος όταν είχε αποπεμφθεί από τον Σαμαρά, του είχε πει στο τηλέφωνο:
“Πρόεδρε, μαθαίνω ότι είμαι εκτός. Αν είναι έτσι, σε παρακαλώ να μην με πάρεις εσύ. Δεν θέλω να ακούσω από το στόμα σου, του αδελφού μου και του αρχηγού μου, ότι φεύγω από την κυβέρνηση. Προτιμώ να με πάρει η Ντόρα να μου το πει. Στο κάτω-κάτω εκείνη το δικαιούται να με βγάλει από την κυβέρνηση”

Keywords
Τυχαία Θέματα