Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 22/11

Στο παρακάτω άρθρο θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούργιες ταινίες που θα βγαίνουν κάθε εβδομάδα στους κινηματογράφους. Από αυτή την Πέμπτη μπορούμε να απολαύσουμε στις αίθουσες τα παρακάτω.

Cloud Atlas

Η ταινία αυτή προέρχεται από το σκηνοθετικό δίδυμο του Matrix  Άντι και Λάνα Γουακόφσκι, οι οποίοι μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη το πολύ επιτυχημένο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ. Μια επική ιστορία για την ανθρωπότητα όπου οι πράξεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στο παρόν και το μέλλον. Στην ταινία παρουσιάζεται η μεταμόρφωση της ψυχής μέσα από μια επανάσταση.  Παίζουν οι:

Χάλι Μπέρι, Τομ Χανκς, Χιου Γκραντ, Σούζαν Σάραντον.

Frankenweenie

Το Frankenweenie, είναι μια ταινία που φέρει την υπογραφή του Tim Burton. Ο μικρός Βίκτωρ, ζώντας την απώλεια του αγαπημένου του σκύλου προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να επαναφέρει στην ζωή τον καλύτερο του φίλο. Τα πράγματα όμως δεν πάνε και τόσο καλά, καθώς στην προσπάθεια του αποκτά μικρές βελονιές ως αποτέλεσμα να τον αντιμετωπίζουν σαν τέρας. Τέλος, αξίζει να πούμε πως κριτικοί κινηματόγραφου θεωρούν την συγκεκριμένη ταινία ως την καλύτερη που δημιούργησε ο Tim Burton. Εντύπωση μου προκαλεί η μη συμμετοχή του johnny depp.

Holy Motors

Μια ταινία που διεκδικεί  Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ των Καννών, σκηνοθετημένη από τον Λεό Καράξ παρουσιάζει μια αινιγματική φυσιογνωμία, η οποία έχει την δυνατότητα να ζει παραπάνω από μια ζωές. Μέσα από ποια ζωή ο ήρωας θα αναγεννηθεί και θα βρει την αλήθεια;

Hope Springs (2012)

Το «Hope Strings» πρόκειται για μια ταινία του Ντέιβιντ Φράνκελ, πρωταγωνιστούν οι: Meryl Streep, Tommy Lee Jones και ο Steve Carell. Η ταινία μας διδάσκει πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε κάτι το οποίο θα σώσει κάτι που πραγματικά αγαπάμε. Η προσπάθεια αυτή περιγράφεται μέσα από μια έντονη συναισθηματικά κωμωδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα