«Μάχη γιγάντων» στο Μιλάνο με τη Μίλαν να υποδέχεται την Άρσεναλ

12:23 15/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα περιλαμβάνει η δεύτερη μέρα του πρώτου γύρου της φάσης των «16″ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με Ιμπραΐμοβιτς και… ψυχολογία

Με το… διπλό επί της Ουντινέζε να ανεβάζει τη ψυχολογία στα ύψη και την κορυφή στη Serie A να έχει βαφτεί στα… ροσονέρι, οι παίκτες της Μίλαν ετοιμάζονται σήμερα για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτή τη φορά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αλεσάντρο Νέστα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης, όμως δεν αναμένεται να πάρει

φανέλα βασικού, όπως ακριβώς και ο Αλεσάντρο Πάτο. Ο φορμαρισμένος Μπόατενγκ θα αποτελέσει τον παίκτη πίσω από τους επιθετικούς στο σύνηθες 4-3-1-2, ενώ ο Ρομπίνιο θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Ιμπραίμοβιτς (φωτό) στην επίθεση.

Ο Σουηδός μαζί με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, όμως στην Ευρώπη αναμένεται κανονικά να δώσουν το «παρών» σε αντίθεση με τον δανεικό από τη Λίβερπουλ, Αλμπέρτο Ακουιλάνι που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Οι «ροσονέρι» μέχρι στιγμής δείχνουν συνέπεια και σοβαρότητα σε όλες τις διοργανώσεις και μέχρι το τέλος θα παλέψουν για το σκουντέτο με αντίπαλο κυρίως τη Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα έχουν μόλις 4 ήττες και πέντε ισοπαλίες σε 23 παιχνίδια, ενώ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Abbiati – Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah – Ambrosini, Van Bommel, Nocerino – Boateng – Ibrahimovic, Robinho.

Φουλ… επίθεση επιλέγει ο Βενγκέρ

Οι «κανονιέρηδες» ταξίδεψαν στο Μιλάνο χωρίς τον αμυντικό Περ Μερτεζάκερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο μετά τον αγώνα με τη Σάντερλαντ. Για αυτό το λόγο ο Γκιμπς επιστρέφει «εσπευσμένα» για να πάρει τη θέση του Γερμανού στην άμυνα, με τον Βερμάλεν να παίζει στόπερ, όπως του αρέσει.

Ο Άαρον Ράμσεϊ, που μπήκε αλλαγή στον αγώνα με τη Σάντερλαντ αναμενεται σήμερα να αρχίσει βασικός σε μία διάταξη 4-3-3 παίρνοντας τη θέση του Τόμας Ροσίσκι. Εκτός αγώνα πάντως είναι ο Αμπού Ντιαμπί λόγω μυϊκού προβλήματος, ο Καρλ Τζένκινσον παραμένει απόντας εξαιτίας προβλήματος στην πλάτη, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι ο Γουίλσιρ δε θα μπορέσει να αγωνιστεί, μια και αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.Τα προβλήματα για τον Βενγκέρ είναι πολλά, καθώς στα προαναφερθέντα πρέπει να προστεθούν η απουσία (για πάνω ένα μήνα) του Βραζιλιάνου Άντρε Σάντος, η αδυναμία του Τιερί Ανρί να αγωνιστεί και η κακή ψυχολογική κατάσταση του Ζερβίνιο, ο οποίος είναι νοκ-άουτ μετά τον τελικό του Κόπα Άφρικα με τη Ζάμπια και το δικό του άστοχο πέναλτι με το οποίο η Ακτή Ελεφαντοστού έχασε στον τελικό.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Szczesny – Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs – Arteta, Song, Ramsey – Chamberlain, Van Persie, Walcott

Εκτίμηση: 1

* Η συνέπεια και η σοβαρότητα της Μίλαν σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες της Άρσεναλ μας κάνουν να βλέπουμε την απόδοση του άσσου (2.00+) ως καλή ευκαιρία.

Για περισσότερες αναλύσεις και για ε

Keywords
Τυχαία Θέματα