ΕΙΠΑΚ | 1ο Σεμινάριο Passive House Basics στις 8/12 στην Αθήνα

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου Passive House Basics, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι, στο συνεδριακό χώρο της εταιρείας SYSTEMAIR HELLAS, Άστρους 13, Ίλιον, η οποία είναι και χορηγός του Σεμιναρίου.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση όλων των συστημάτων αερισμού με ανάκτηση ενέργειας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους της εταιρείας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται

σε μηχανικούς όλων των κλάδων, Φυσικούς των κτιρίων και υλικών, εφαρμοστές παθητικών συστημάτων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες :

Εισαγωγή στο παθητικό κτίριοΟι βασικές αρχές του προτύπου Passive HouseΚέλυφος: Μόνωση-Αεροστεγανότητα-ΘερμογέφυρεςΤο κούφωμα και ο υαλοπίνακας στο παθητικό κτίριο- προδιαγραφές – τοποθέτησηΘέρμανση και ψύξη Παθητικού ΚτιρίουΤο λογισμικό PHPP και το ενεργειακό ισοζύγιοΟ αερισμός και η ποιότητα της εσωτερικής ατμόσφαιραςΗ οικονομία της κατασκευήςΚριτήρια Πιστοποίησης Passive House, Πρότυπο EnerPHit – Παραδείγματα ΚτιρίωνΕπίλογος – Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Κόστος συμμετοχής : 50 ευρώ . Για τα μέλη του ΕΙΠΑΚ η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κάθε αίτηση αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή.

Μέγιστος Αριθμός θέσεων 30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τις 6.12.12 στο info@eipak.org με την ένδειξη στο τίτλο του μηνύματος «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο 1o PassiveHouseBasics».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα