Peugeot 301

Μετά την πρώτη παρουσίαση του Peugeot 301 στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012», άρχισε η διάθεσή του στην ελληνική αγορά.
Το νέο 4θυρο, οικογενειακό αυτοκίνητο της Peugeot έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πλούσια γκάμα της εταιρίας. Φτιαγμένο με τα ποιοτικά στάνταρτ της Peugeot και με χώρους πρωτόγνωρους για τη κατηγορία του, εφοδιάζεται με 2 κινητήρες βενζίνες 1,2 λτ και 1,6λτ, και έναν κινητήρα diesel
HDi 1,6λτ. Όλοι οι κινητήρες διατίθενται με μηχανικά κιβώτια 5 σχέσεων, ενώ η έκδοση βενζίνης 1,6λτ και με αυτόματο 4 σχέσεων.

Σε όλους τους διαθέσιμους κινητήρες προσφέρονται 3 επίπεδα εξοπλισμού, Access, Active και Allure. Από το πρώτο επίπεδο εξοπλισμού, το νέο Peugeot 301 διαθέτει 4 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς), ABS, ESP, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδιού, κλιματισμό και ράδιο-CD με MP3, RDS και θύρα jack.

Για την περίοδο του λανσαρίσματος η Lion Hellas προσφέρει το όφελος απόσυρσης σε όλους τους υποψήφιους πελάτες της, και επιπλέον έκπτωση 370¤ σε όσους διαθέτουν αυτοκίνητο για απόσυρση.

Τέλος, το νέο Peugeot 301 διατίθεται με τον κινητήρα diesel HDi 1,6λτ για χρήση ΤΑΧΙ. Σε αυτή την περίπτωση παρέχεται έκπτωση 800¤ ή δωρεάν η βαφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-Reporter