5 λόγοι που πρέπει να σε συμπαθούν οι φίλοι του!

13:55 27/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση να τα έχεις καλά με την παρέα του αγοριού σου. Η συμπάθειά τους προς εσένα είναι ένα θετικό πλεονέκτημα για το πως θα σε βλέπει και ο ίδιος ο σύντροφός σου. Μάθε λοιπόν γιατί πρέπει να κερδίσεις τη συμπάθεια των φίλων του:

1. Οι άντρες συνήθως επηρεάζονται από τη γνώμη των κολλητών τους. Αν δεν αρέσεις σε εκείνους τότε πολύ φοβάμαι κοπελιά ότι θα σε σουτάρει πολύ σύντομα.

2. Σίγουρα σε κάποια φάση θα βαρεθεί να βγαίνετε μόνο οι δυο σας, ίσως του λείπουν οι φίλοι του. Αν τα πηγαίνεις καλά μαζί τους θα μπορείτε να συνυπάρχετε και να κάνετε παρέα

όλοι μαζί!

3. Αν σε έχουν σε εκτίμηση οι φίλοι, τότε σε φάση τσακωμού μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, ίσως σας υποστηρίξουν. Φυσικά μην περιμένεις να πάρουν και το μέρος σου αλλά ίσως φανούν πιο διαλλακτικοί μαζί σου.

4. Αν σε συμπαθήσουν πολύ και ο καλός σου πάει να κάνει κουτσουκέλα με καμία άλλη, μπορεί να τον αποθαρρύνουν υποστηρίζοντας εσένα. Και πάλι όμως μην περιμένεις πολλά… κολλητοί του είναι και αυτοί μεταξύ τους έχουν αλληλεγγύη ιδιαίτερη!

5. Αν τον χάσετε, δε σας απαντάει στα τηλέφωνα, να βρείτε το θάρρος να πάρετε κάποιον από τους κολλητούς του. Ίσως σε αυτόν το απαντήσει!

Προσοχή! Υπάρχει μία λεπτή διαχωριστική γραμμή πως αντιμετωπίζετε τους φίλους του. Μην την ξεπεράσετε γιατί ίσως θωρήσει ότι του «την πέφτετε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα