Βάζω υποψηφιότητα πρωθυπουργός να γίνω...

Μπορεί να ξεκίνησε σαν σίφουνας ο Πάνος Καμμένος, αλλά στην τελική ευθεία προς την κάλπη δείχνει κουρασμένος... Οι ατάκες του έχουν γίνει προβλέψιμες, η ευρηματικότητά του στην ανακάλυψη επικοινωνιακών τεχνασμάτων δείχνει να έχει στερέψει και οι πολιτικοί ελιγμοί, όπως το προξενιό με τον Μϊκη και το....
φλερτ με τον Τσίπρα
να έχουν εξαντληθεί.

Σαν να έχασε τον οίστρο που τον εκτίναξε δημοσκοπικά, αν και διατηρεί πάντα το... μένος του κατά του μνημονίου και των μνημονιακών.

Κάποιες αποδοκιμασίες μάλιστα έχουν θολώσει την εικόνα του, ενώ η πρωτοβουλία του να στείλει το δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο με χειροπέδες στο τμήμα του έχει σίγουρα κοστίσει και δείχνει ότι τα αντανακλαστικά του δεν είναι όπως πριν.

Χαρακτηριστική για το τελευταίο είναι η δήλωσή του ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη νέα Βουλή και είναι βέβαιος ότι οι Έλληνες βουλευτές θα του την παράσχουν. Γιατί θα του την παράσχουν δεν διευκρίνισε:

Γιατί είναι Έλληνες όπως κι ο ίδιος;

Γιατί έχουν κρυφό πόθο να τον δουν πρωθυπουργό;

Ή γιατί θεωρούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως καταλληλότερους;

Μάλλον μια θέση στη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών έψαχνε ο Πάνος Καμμένος.

Με τόση πείρα στην πολιτική όμως έπρεπε να έχει μάθει ότι καλύτερα να σωπαίνεις, παρά να λες κάτι που δίνει στους αντιπάλους σου την ευκαιρία να σε χαρακτηρίζουν... ελαφρών βαρών.

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα