Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

23:13 30/4/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Το κατωτέρω κείμενο, είναι μια φανταστική ιστορία πού θα μπορούσε να είναι και πραγματική.

Ας υποθέσουμε ότι είμαι ο πρώτος εκλεγμένος, εξ ενός ιερατείου εκπροσώπων του θεού, ο οποίος μας έδωσε την εντολή, να κυριαρχήσουμε εφ’ όλων των γουρουνιών της Γης (υπανθρώπων), διότι η δική μας φυλή και μόνον, φτιάχτηκε από τα ίδια τα χεράκια του θεού, ενώ οι άλλοι φτιάχθηκαν από άλλους κατώτερους θεούς. ΄Ετσι ο θεός μας, πολύ τακτικά επικοινωνεί μαζύ μας μέσω των εκπροσώπων του και μας συμβουλεύει τι να κάνουμε και πώς να καθίσουμε

στον σβέρκο των άλλων κατωτέρων υπανθρώπων. Προ χιλιάδων ετών, λοιπόν, ο θεός μας, συμβούλεψε του προκατόχους μου, μέσω των εκπροσώπων του, ότι υπάρχει μία καταραμένη φυλή, η οποία φέρει το ΦΩΣ στην ανθρωπότητα, η οποία μετατρέπει τους υπανθρώπους σε ανθρώπους. Αυτή την φυλή η οποία φέρει το φώς την ονομάσαμε Εωσφόρο και την παρομοιάσαμε με τον Σατανά. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εντολή του θεού μας, πρέπει να την εξαφανίσουμε, μαζύ και το ΦΩΣ, που μεταλαμπαδιάζει στους άλλους λαούς.

Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, χιλιάδες χρόνια τώρα, δεν τα καταφέραμε ολοκληρωτικά, αλλά εν μέρει, προσπαθήσαμε με πολέμους, με κατακτήσεις, με υποδούλωση, με χίλιους άλλους τρόπους, μάταια. Μέχρι πού ο θεός μας είπε το πώς θα τους εξαφανίσουμε και αυτούς και το φώς τους, διότι εξαφανίζοντάς τους, οι υπόλοιποι λαοί θα είναι παιχνιδάκι για μας, διότι εφ’ όσον τους έχουμε καθίσει στον σβέρκο, το επόμενο βήμα είναι να τους χορεύουμε στο ταψί, αναλόγως τον σκοπό πού θα τους παίζουμε.

Ερχόμαστε τώρα στην σύγχρονη εποχή, κατόπιν των συμβουλών του θεού μας, μέσω των εκπροσώπων του, κατορθώσαμε να πάρουμε το χρήμα και την κυκλοφορία του στα χέρια μας, δημιουργώντας ανάγκες   κατορθώσαμε να πάψει να λειτουργεί ο εγκέφαλος, το κέντρο του πνεύματος και να λειτουργεί το στομάχι, η επίδειξη και το εγώ, τα κέντρα του υλισμού. Κατόπιν τα υπόλοιπα ήταν παιχνιδάκι για  τους προκατόχους μου.

Μας είπε ο θεός μας, να βάλουμε δικούς μας, αλλάζοντας τα ονόματά τους, να μπερδευτούν με τους γηγενείς, τους δώσαμε χρήματα, κοινωνική θέση, τους κάναμε την κορυφή των κοινωνιών τους, τους κάναμε ηγέτες, εργατών, συνδικάτων και μπροστάρηδες σε όλες κοινωνικές εκδηλώσεις. ΄Ετσι μπορούσαμε να ελέγχουμε όλες τις κινήσεις των πολιτών, αφού τους είχαμε μετατρέψεις σε υπάκουα πρόβατα, δηλαδή υπηκόους. Εκείνο πού δεν είχαμε κατορθώσει ήταν η υποταγή αυτού του καταραμένου Εωσφορικού λαού, γιατί είχε πολύ ισχυρές ρίζες.

Αναγκαστήκαμε λοιπόν να βάλουμε του εκπροσώπους του θεού, να επικοινωνίσουν μαζύ του να μας συμβουλεύσει τι να κάνουμε, ώστε να τους υποτάξουμε. Ο θεός μας, μας διαμήνυσε, μέσω των εκπροσώπων του τα εξής : ΄Εχετε κατορθώσει αρκετά, γι’ αυτήν την ανυπότακτη φυλή, την κάνατε όταν της δίνεις μια σφαλιάρα, να γυρίζει και το άλλο μάγουλο, την πείσατε ότι οι πλούσιοι πάνε στην κόλαση, ενώ οι φτωχοί πάνε στον παράδεισο, έτσι σας άφησαν ήσυχους, κρατήσατε την επίγειο ζωή και τους δώσατ

Keywords
Τυχαία Θέματα