Τόση Δημοκρατία πού να την αντέξει το Ελληνικό Σχολείο!!!

Προς τον προϊστάμενο του 2ουΓραφείου ΠΕ Αν. Αττικής
Δήλωση σε απάντηση του Ε.Π.Φ.12/95-25.10.2011 «κλήση σε απολογία»

Σε απάντηση του Ε.Π.Φ.12/95-25.10.2011 «κλήση σε απολογία» δηλώνω ότι δεν θεωρώ ότι είμαι σε θέση απολογούμενου και δεν αποδέχομαι τις αποδιδόμενες στο πρόσωπό μου κατηγορίες, γιατί επιχειρείται με κατασκευασμένα στοιχεία και παραποιημένα γεγονότα, όπως αναφέρονται στην....
αναφορά του δ/ντή του 1ου ΔΣ Πόρτο- Ράφτη, να δικαιολογηθεί η απόδοση σε μένα παραπτωμάτων. Επιχειρείται να συγκαλυφτεί η προσπάθεια από τη διοίκηση, μη νόμιμης μετακίνησης συναδέλφου και η
απαξίωση από το δ/ντή του σχολείου του συλλόγου διδασκόντων και του συνδικαλιστικού μας οργάνου.
Αντίθετα τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:
Την Πέμπτη, 6/10, εισήλθα στο γραφείο του διευθυντή και, με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ του διδασκαλικού συλλόγου και του μέλος του συλλόγου των διδασκόντων του σχολείου, ζήτησα την έγγραφη υπηρεσιακή απόφαση μετακίνησης της συναδέλφου και ρώτησα ποιος έδωσε την προφορική εντολή μετακίνησης της. Αντί ο δ/ντής να απαντήσει, ως όφειλε, απαίτησε να περάσω έξω από το γραφείο του. Στην επισήμανσή μου ότι έχει υποχρέωση να με ενημερώσει συνέχισε να με αγνοεί επαναλαμβάνοντας μονότονα ότι πρέπει να περάσω έξω.
Ζήτησα να μιλήσω με τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου ΠΕ, τον οποίο κάλεσε τηλεφωνικά κατά το χρόνο παραμονής μου στο γραφείο του μόλις του ζήτησα ενημέρωση, πράγμα το οποίο αρνήθηκε.
Σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στην επικοινωνία με το δ/ντή του ζήτησα να ενημερώσει το σύλλογο διδασκόντων στο γραφείο των εκπαιδευτικών αμέσως μετά τη συνομιλία του με τον προϊστάμενο.
Τίποτα άλλο δε του είπα στην 1- 2 λεπτών παραμονή μου στο γραφείο του, καθώς ο δ/ντής δεν άφησε περιθώριο για καμία συζήτηση. Κατά συνέπεια, είναι εντελώς ψευδές ότι του έθεσα το θέμα της δημιουργίας Τάξης Υποδοχής. Επισημαίνω ότι στο Ημερολόγιο σχολικής ζωής της 6ηςΟκτωβρίου 2011 (το επισυνάπτω), το οποίο συνέταξε ο ίδιος, περίπου μιάμιση ώρα μετά το συμβάν, δεν κάνει καμία αναφορά σε συζήτηση για την Τάξη Υποδοχής.
Όταν μετά το τηλεφώνημα ήρθε στο γραφείο των εκπαιδευτικών όπου βρισκόμουν εγώ με τους συναδέλφους, μας κοίταξε και χωρίς να πει κουβέντα γύρισε και έφυγε προς το γραφείο του, αγνοώντας μας και πάλι.
Τόσο στο γραφείο του όσο και στο διάδρομο που του ζήτησα να επιστρέψει και να μας μιλήσει δεν «φώναξα ή κραύγασα» ούτε χρησιμοποίησα προσβλητικές εκφράσεις, όπως ψευδώς ισχυρίζεται, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι παρόντες συνάδελφοι. (πρακτικό της συνεδρίασης στις 10/10 του συλλόγου διδασκόντων –πράξη 6η 27/10/2011- και Ψήφισμα των διδασκόντων του 1ου ΔΣ Πόρτο – Ράφτη στις 9-11-2011 – τα επισυνάπτω)
Η αλλοίωση των γεγονότων και οι κατασκευασμένες κατηγορίες αποτελούν την εξέλιξη και λογική συνέχεια του γεγονότος ότι ο δ/ντής από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο σχολείο έχει επανειλημμένα δηλώσει παρουσία μου και παρουσία συναδέλφων ότι «μου είπανε να τον (εννοώντας εμένα) προσέχω»!!!
Οφείλει να
Keywords
Τυχαία Θέματα