ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ TOY ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...!!!

Σχόλια απο εναν Μεσσήνιο

Διαβάστε την συνέντευξη μιας Ελληνίδας νέας πολιτικού πριν ένα χρόνο...!!
Τα λέει όλα μόνη της,
«Σε ένα χρόνο έγιναν, όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα»
Φυσικά εννοεί ότι από πέρυσι 10ος/2010 μέχρι φέτος 11ος/2011 καταστράφηκαν ολοσχερώς, οι μισθοί-συντάξεις-εργασία-κράτος-πρόνοια-σχολεία- ενοποιήθηκαν νοσοκομεία- αυξήθηκαν τα χρέη της χώρας-προστέθηκαν 27 νέοι φόροι- κλπ…!!!
Διαβάστε την συνέντευξη της νεαρής Ελληνίδας πολιτικού που στην περιοχή της με το ΠΑΣΟΚ έχουν εκλεγεί 3 βουλευτές,
την....
ώρα που τον έναν επειδή πήγε να βγάλει τα λαμόγια στη φόρα σαν Υφυπουργός Οικονομικών «τον έφαγαν», μιλάμε για τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ, και τον αλλον να ωρύεται για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ όλο αυτό το χρόνο, πρόκειται για τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ , αυτή " στον κόσμο του ιδεατού",απολαμβάνει το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας...!!!

Η κυρία της συνέντευξης ενω ζει σε άλλο κόσμο μην απορήσουμε αν την δούμε στις λίστες των επομένων εκλογών, γιατί η νέα μορφή διακυβέρνησης τέτοιους θέλει…
Να την χαιρόμαστε Μεσσήνιοι…!!!
*(Σε παρενθεση και με κεφαλαία είναι τα σχόλια)

H κ.Ναντια Γιαννακοπουλου δηλωνει στο Κyparissia News Blog: «Σε ένα χρόνο έγιναν, όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα»

Σε άρθρο της η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος,
κα Νάντια Γιαννακοπούλου μας εκθέτει την αποψή της για τη μέχρι τώρα διακυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης:
Το πρώτο έτος της τρίτης κυβερνητικής περιόδου του ΠΑΣΟΚ, μετά την «Αλλαγή» του ’81 και τον «Εκσυγχρονισμό» του ’96, ολοκληρώθηκε. Αυτή η χρονιά βρήκε την Ελλάδα στο προσκήνιο των διεθνών εξελίξεων, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς σύμφωνα με πηγές τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό, η χώρα βάδιζε ολοταχώς προς την πτώχευση. Στο κάδρο, μάλιστα, της ελληνικής πτώχευσης βρέθηκαν διάφορες δυνάμεις ( ΤΖΟΓΟΣ ΜΕ CDS) που επένδυσαν με ακρίβεια στο εφιαλτικό αυτό σενάριο και διαψεύστηκαν( ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ). Κάποιοι έκαναν λόγο για ενορχηστρωμένη δράση στα πλαίσια ενός οικονομικού πολέμου( ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΝΤ)η του αμερικανικού δολαρίου, άλλοι για «την νέα τάξη πραγμάτων» και άλλοι, πιο πραγματιστικά, για τις τραγικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας( ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ). Οποιοδήποτε και αν ήταν το αιτιολογικό, ένα ήταν το προφανές… Η Ελλάδα, στροβιλιζόταν με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα στη δίνη της πτώχευσης.
Τα σενάρια με τα οποία θα οδηγούμασταν στην πτώχευση ήταν πολλά. Αντιθέτως, σενάριο για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ)… ουδέν, καθώς «γνωστοί και φίλοι» στο διεθνές στερέωμα φέρονταν περισσότερο πρόθυμοι να επενδύσουν παρά να συνδράμουν στην αποτροπή της χρεωκοπίας της χώρας. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο νέος εθνικός στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την διαμόρφωση και επεξεργασία ενός σεναρίου για τη διάσωση της χώρας( ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΑΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα