Το μεσοπρόθεσμο είναι νόμος του κράτους

Η Βουλή ψήφισε «ναι» με ψήφους 155 υπέρ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, 138 "όχι" και 5 "παρών" και δύο βουλευτές ήταν απόντες.
«Το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» τόνισε νωρίτερα στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.
Από τους βουλευτές του ΠαΣοΚ καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο ο Π. Κουρουμπλής για την τύχη του οποίου, σύμφωνα με....
πληροφορίες, συνεδριάζει ο Πρωθυπουργός με στενούς του συνεργάτες.

Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα
εγγυάται τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, είπε ο Γ. Παπανδρέου, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε στην ομιλία του ότι η Ελλάδα έχει μπροστά της μία σκληρή διαπραγμάτευση σχετικά με το πλαίσιο διευθέτησης του χρέους και άσκησε κριτική στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης, λέγοντας ότι «πρώτος εγώ κατέκρινα την ΕΕ γιατί δεν βλέπει τα πλεονεκτήματα ενός ευρωομολόγου».

Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε την Βουλή «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» και να ανάψει το πράσινο φως για το Μεσοπρόθεσμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε την κατάρρευση της χώρας».

Με τη φράση «άνω σχώμεν τας καρδίας» άνοιξε την ομιλία του στη Βουλή, προ της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Ζούμε βαριές και δύσκολες στιγμές, είπε ο κ. Βενιζέλος, ενώ συμπλήρωσε πως ενώπιον των οριακών διλημμάτων, οφείλουμε να σηκώσουμε το βάρος, αλλιώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με οριακές επιπτώσεις, και τότε θα είναι αργά.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα