Μαρινάκης- Πατέρας: Η φιλία που ‘γινε δίκοπο μαχαίρι!

Υπέρμαχος της φιλίας του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκε ο Νικόλας Πατέρας με όσα δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας στον Κυριάκο Θωμαϊδη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» στον Μπλου Σκάι. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δείχνει πρόθεση να αφήσει τον άλλοτε κολλητό έξω από τον χορό των αποκαλύψεων για τα.....
στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση.

Εδώ και ένα χρόνο
πάντως όλοι αντιλαμβάνονται ότι ανάμεσα στους δύο «φίλους» μαίνεται αμείωτος πόλεμος. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 10 του μήνα που κατά τον Μισέλ Πλατινί η φιλία των δύο ανδρών θα έσωζε το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως «αποκάλυψε» την επομένη 11 Σεπτεμβρίου το «Goal News» έως την περασμένη Δευτέρα μεσολάβησαν τα καρφιά του Μαρινάκη για τον Δαλούκα.

Οι διαρροές από τον Πειραιά που στήριζαν την εκδοχή του Αχιλλέα Μπέου για τις περίφημες κασέτες με το σλόγκαν «Βαγγέλη ψάξου». Οι απειλές του Πατέρα για τα δημοσιεύματα σε εβδομαδιαία εφημερίδα, πίσω από την οποία έβλεπε στενό συνεργάτη του Μαρινάκη. Και τώρα η δικογραφία για τα στημένα, για τα οποία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συμπεριλήφθη στους κατηγορούμενους.

Αν ζούσαν η Μελίνα Μερκούρη και ο Γιώργος Φούντας σίγουρα θα έδιναν στους Μαρινάκη και Πατέρα τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για το «φιλία που ‘γινε δίκοπο μαχαίρι». Άλλωστε και οι δύο πρώην κολλητοί επλήγησαν σε πολλά επίπεδα από την κόντρα τους.

http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα