Σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του για να ξεφύγει στο εξωτερικό;

Στις φυλακές Γρεβενών έχει οδηγηθεί ο 35χρονος Στάθης Ευσταθίουο οποίος κατακρεούργησε την 22χρονη σύντροφό του Ανδριάνα Γαρδικιώτη.

Εντωμεταξύ, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η αυτοκτονία να ήταν σκηνοθετημένη από τον ίδιο προκειμένου να κερδίσει χρόνο και.....
να φύγει για την Βουλγαρία.

Κι αυτό, γιατί σχεδόν αμέσως μετά το έγκλημα, ο 35χρονος DJ και διοργανωτής πάρτι σε μπαρ της επαρχίας, ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένα κείμενο όπου μεταξύ άλλων έγραφε: «Λυπάμαι και συγγνώμη, ό,τι έγινε πλέον δεν
αλλάζει... Εναν ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ώς την αιωνιότητα μαζί. Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου».

Το κείμενο, παραπέμπει ευθέως σε πρόθεση του δράστη να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, όπως προκύπτει, ο 35χρονος μετά τη δολοφονία πήγε στη Θεσσαλονίκη και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς, στον δρόμο για τα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Δεν αποκλείεται, λένε οι αστυνομικοί, να επιχειρούσε να διαφύγει στα Σκόπια, έχοντας δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτοκτόνησε ώστε να κερδίσει χρόνο για να εξαφανισθεί.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τη μιάμιση τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η απολογία του ο οποίος αρχικά ζήτησε προθεσμία 48 ωρών.

Αργά το βράδυ αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί αποχώρησαν ενώ ο 35χρονος είχε παραμείνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα κρατητήρια της ασφάλειας.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες πριν τον οδηγήσουν στις φυλακές θα τον πήγαιναν σε ψυχίατρο, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.
Επίσης αναπαράσταση μάλλον δεν θα γίνει στον τόπο του εγκλήματος καθώς πολλοί είναι αυτοί που καραδοκούν για να τον λιντσάρουν.

Σημειώνεται ότι από νωρίς την Πέμπτη γινόταν χαμός έξω από δικαστικό μέγαρο της Καστοριάς από αγανακτισμένους πολίτες που ήθελαν να τον λιντσάρουν για την κτηνώδη δολοφονία που διέπραξε σε ένα τόσο αγαπητό πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας.
dailynews24.gr
Keywords
Αναζητήσεις
σκαι 100.3 στο πολυκαστρο
Τυχαία Θέματα