Ποιοί κρύβονται πίσω απο την sελίδα real-democracy.gr;!

Εν συνεχεία των ανησυχιών μου για την πιθανή καπήλευση ή ακόμη και προβοκάτσια των κινήτοποιήσεων των αγανακτισμένων και εν συνεχεία της έρευνας μου σας παραθέτω τα στοιχεία που ανακάλυψα...

Όπως έγραψα στο άρθρο μου ΕΔΩ τις τελευταίες μέρες γίνεται μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την....
σελίδα http://real-democracy.gr. Χωρίς όνομα και επώνυμο δεν ξέρουμε ποιοι είναι τι είναι, παρα μόνο μας λένε ότι είναι αγανακτισμένοι.


Αυτοπαρουσιάζεται ως η επίσημη σελίδα του κινήματος των αγανακτισμένων και σε πολλές φυλλάδες (π.χ ελευθεροτυπία) παραπέμπουν τον κόσμο εκεί!

Επικοινώνησα με μερικούς εκ των δημιουργών απο τις σελίδες/events στο facebook και μεταξύ άλλων η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση ήταν η εξής:


κλίκ για μεγένθυση
''Εχεις δικιο.. δεν ειναι το επισημο site των αγανακτισμενων.. οι αγανακτισμενοι δεν εχουν καποιο site περα απο το δικο μου Blog και αλλα 2-3 καθως και αυτα που τους υποστηριζουν, οπως πχ εσυ.. Θα βγαλω ανακοινωση να υπαρξει προσοχη απο τους αγανακτισμενους γιατι πανε να μας ενταξουν σε καποιο κομμα-ιδεα..''
--

Πρίν λίγες μέρες είχε δημοσιέυσει το tsantiri.gr (Βλέπε άρθρο εδώ) την εξής αποκάλυψη για την Διαμαρτυρία DEMOCRACIA REAL YA.

Τελικά απο την περαιτέρω έρευνα όσο αφορά το παραπάνω άρθρο αποκαλύφθηκε
πώς καμία σχέση δεν έχουν όλα αυτά με την σελίδα real-democracy.gr

--

[Κείμενο αφαιρέθηκε]

[Νέα Ανάρτηση -29/05 - 19.30 ]

Στόχος μου πάντα υπήρξε και υπάρχει η εξακρίβωση των πληροφοριών.
Παραθέτω στοιχεία όπως προανέφερα, και σε αυτό το πλαίσιο αναγνωρίζω ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν για τα διαγραφέντα συμπεράσματα, ως εκ τούτου δεν υπάρχει σχέση μεταξύ του real-democracy.gr και των υπολοίπων απο το kinima.org & getgreeceback .

Η ηθική και οι πράξεις μου νοιώθω ότι είναι αγνές και πηγάζουν απο την αγάπη για αυτό που λέγετε Ελλάδα.

Αισθάνομαι τόσο μεγάλη αγανάκτηση και εγώ, αλλα η ρημάδα η δουλειά δεν με αφήνει
να κατέβω κάτω στην πλατεία... Έτσι αποφάσισα να βοηθήσω την προσπάθεια
αυτή διαδικτυακά.

Μπορείτε να δείτε το βήμα των αγανακτισμένων προς απόδειξη, που έχω δημιουργήσει στο ιστολόγιο μου προσπαθώντας να ενημερώσω τον κόσμο... να τους αποβάλω όποια αναστολή και να κατέβουν κάτω...

Να κατέβουν με ένα και μόνο στόχο - σκοπό - όραμα!

Την διενέργεια δημοψιφήσματος.

Απο εκεί και πέρα έχει υπάρξει μια απίστευτη δραστηριότητα στο παρασκήνιο του διαδικτύο για να μπερδέψουν τον κόσμο, τοποθετόντας άτομα πολλές φορές που σαν σκοπό τους έχουν την προβοκάτσια, την σπείρα αμφισβήτησης , την καπήλευση απο διάφορους χώρους και βλέποντας ότι όλα αυτά αποτύγχαναν, δοκίμασαν να μπούν ανάμεσα μας, να γίνουν ένα με εμάς και να προσπαθήσουν να μας σπείρουν την διχόνοια με τον αποπροσανατολισμό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση καταλήξαμε να διαφωνούμε μεταξ
Keywords
Τυχαία Θέματα