Ποιό νοσηρό μυαλό συνέλαβε αυτό το σατανικό σχέδιο;

Όλοι φοβόμαστε ότι αν δεν πληρώσουμε το φόρο της ΔΕΗ αφενός θα μας κόψουν το ρεύμα κι αφεταίρου θα μας πάρουν το σπίτι. Τη διακοπή του ρεύματος μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με την επανασύνδεση αλλά το "πάρσιμο" του σπιτιού πως θα γίνει και με ποιο τρόπο πρέπει να αντιδράσουμε; Θα μας αφαιρέσουν το σπίτι από τα θέμελια και θα το μεταφέρουνε αλλού;
Φαίνεται λοιπόν, ότι τα δόλια μυαλά βρήκαν τρόπο να το.....
κάνουν αναίμακτα. Σε περίπτωση που νομοθετηθεί η δυνατότητα αποπληρωμής χρεών προς το δημόσιο με την παραχώρηση του
σπιτιού μας ... μας το πήρανε το σπίτι.
Σε απλά ελληνικά, αν έχουμε οφειλές προς το δημόσιο θα μπορούμε να δίνουμε το σπίτι και όποιο άλλο ακίνητό μας για να ξεχρεώσουμε. Σε χειρότερο φανταστικό σενάριο (γιατί προς το παρόν είναι μόνο σενάριο στο μυαλό μας κι αυτό το σημειώνουμε για να μην πανικοβάλουμε τον κόσμο) αν οφείλουμε στο δημόσιο μπορεί να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα "παίρνει" κατευθείαν το σπίτι ή το ακίνητό μας και θα το βάζει στον δημόσιο κορβανά για άλλου είδους χρήση και "αξιοποίηση", χωρίς καν τη συναίνεσή μας .

Όσο περισσότερα στοιχεία γνωρίζουμε τόσο καλύτερα μπορούμε να προετοιμαστούμε.

Χρόνια Πολλά και Φωτισμένα!

Ποιό νοσηρό μυαλό συνέλαβε αυτό το σατανικό σχέδιο;
Προ καιρού, εντός του 2011 πάντως, διάβασα σε ένα blog δήλωση αυστριακού ή γερμανού βουλευτή ότι οι Έλληνες μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος, διότι κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αναφέρθηκε, μάλιστα, ειδικά στην Κω. Τότε τον χλεύασα σκεπτόμενος πώς είναι δυνατόν να..
μιλάει έτσι ο τύπος. Γνώριζε ότι το Δημόσιο έχει ακίνητα στην Κω;
Τώρα προωθείται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποίαθα μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου στο Δημόσιο παραχωρώντας το σπίτι μου. Πολλοί συμπολίτες θα βρεθούν σ’ αυτή την κατάσταση. Αφού, λοιπόν, θα αποκτήσει το Δημόσιο χιλιάδες ακινήτων χωρίς πλειστηριασμούς, χωρίς περιόδους χάριτος, χωρίς παρέμβαση της Δικαιοσύνης με μόνο όπλο την απόγνωση, με νέα νομοθετική ρύθμιση θα μεταβιβασθούν όλα τα ακίνητα στο Ταμείο του κ. Κουκιάδη, ο οποίος στη συνέχεια θα τα πουλήσει σε φραγκάτους αλλοδαπούς ή ημεδαπούς. Τίποτε δεν είναι τυχαίο λοιπόν. Και η πιο παράξενη είδηση θέλει προσοχή. Ας προσέχουμε.
Πηγή: taxalia
Η Λήμνος κόντρα στα χαράτσια
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα