Παροχή Δεσμευτικών Εξηγήσεων Βάσει των Κομματικών Θέσεων Αν. Ελλήνων

Όνομα:Εμμανουήλ Ιωάννου

Καταγγελία:
ΠΡΟΣ : τον Πρόεδρο του Κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο
ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : Εμμανουήλ Ιωάννου

Πρόεδρε Καμμένε,σε συνέχεια του ΠΔ 40/2012 με βάση το οποίο προκηρύσσονται Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές για την 6η Μαΐου 2012 και σύμφωνα με το Σύνταγμα
το οποίο στα άρθρα 5, 10 και...
25Σ προϋποθέτει την πλήρη, σφαιρική ενημέρωση του εκλογικού σώματος ώστε η κρίση του να καθιστά την εκλογική διαδικασία έγκυρη χωρίς κίνδυνο εξαπάτησης ή παραπλάνησής μας, σας απευθύνουμε τις παρακάτω ερωτήσεις και σας καλούμε εντός τριημέρου από την παραλαβή τους να μας απαντήσετε σε αυτές εγγράφως και με σαφήνεια ώστε να είναι κατανοητά σε από τον οποιαδήποτε Έλληνα πολίτη:

1. Στον κεντρικό ιστοχώρο /site σας και ειδικότερα στο σημείο http://anexartitoiellines.gr/program.php αναφέρεστε στο Κυβερνητικό σας πρόγραμμα αλλά παραθέτετε μόνο ένα συνοπτικό οικονομικό πρόγραμμα.

Θέματα χρήζοντα διευκρινίσεως - ερωτήματα:

Α. ενημερώστε μας αναλυτικά και τεχνοκρατικά πώς αναγάγετε το Οικονομικό σας πρόγραμμα σε εμπεριστατωμένο Κυβερνητικό Πρόγραμμα ικανό να διεκδικήσει υπεύθυνα την επικυρωτική εντολή του Ελληνικού Λαού για την εφαρμογή του.

Β. αποδείξτε μας τεχνοκρατικά πώς γίνεται μόνη κυβερνητική ευθύνη, επιμέλεια και σχεδιασμός στην διακυβέρνηση ενός κράτους και συγκεκριμένα της Ελλάδας να αφορά μόνο την όποια οικονομική πολιτική ;

Γ. επειδή στην προεκλογική σας ομιλία στην Θεσσαλονίκη υποσχεθήκατε στον Ελληνικό Λαό ότι θα του εξασφαλίσετε «ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ » ως πρωθυπουργός (κάτι που ομολογουμένως δεν διαφέρει ουσιαστικά και ποιοτικά από την εφαρμογή των Μνημονίων στην οικονομική τους πολιτική) αναμένουμε από εσάς επί του προεκλογικού οικονομικού σας προγράμματος να μας παρουσιάστε μας αναλυτικά και εμπεριστατωμένα με ποία συγκεκριμένη και υπεύθυνα κοστολογημένη πολιτική /στρατηγική θα είστε σε θέση να επιμεληθείτε, αποκαταστήσετε και διασφαλίσετε:

i. τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ώστε να είναι αυτό για το οποίο δημιουργήθηκαν: η προστασία /άμυνα /οχυρωματικό τείχος του Ελληνικού Λαού και η υπερηφάνεια του Ελληνικού Κράτους. Στέκομαι δε στο θέμα της «υπερηφάνειας» διότι αυτήν επικαλεστήκατε ότι ευαγγελίζεστε για τον Ελληνικό Λαό στην προεκλογική σας ομιλία στην Θεσσαλονίκη μαζί με την «φτώχεια και την σκληρή εργασία».
ii.την παροχή ποιοτικής και ελεύθερα (από όλες τις απόψεις συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής) παρεχόμενης Εθνικής /κρατικής Παιδείας,

iii. την αποκατάσταση και βελτιστοποίηση της πλήρους και ΑΜΕΣΟΥ παροχής υπηρεσιών Υγείας στους Έλληνες Πολίτες την οποία ούτως ή άλλως έχουν προπληρώσει /προκαταβάλει στα ασφαλιστικά τους ταμεία αλλά και έχουν καλύψει και όλους τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες με βάση την συνταγματικά θεσπισμένη ανταποδοτικότητα των φόρων.

2. Στο κυβερνητικό σας πρόγραμμα αναφέρεστε στις ενέργειες που έχετε μελετήσει και προτίθεστε να εφαρμόσετε σε περίπτωση π
Keywords
Τυχαία Θέματα