Όσα δεν ξέρετε για το νέο βαθμο-πασοκολόγιο.

Απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.


Aυτό που δεν ξέρετε είναι ότι αλλάζει στον επόμενο τόνο σαν την ώρα.

Κανείς δεν ξέρει τι τερατούργημα θα παρουσιάσουν στο τέλος.

Η πλήρης απαξίωση όλων των κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων και διδακτορικών καθώς και των αποφοίτων της ΕΣΔΔ δείχνουν το κομματικό κράτος που θέλουν να οικοδομήσουν.

Αν αυτό συνδυαστεί με την απαξίωση της Παιδείας γενικότερα και μάλιστα από το Δημοτικό βλέπουμε ότι αυτό που θέλουν τελικά να οικοδομήσουν και.....
μάλιστα σε βάθος χρόνου είναι μία κοινωνία Κάφρων και καρπαζοεισπρακτόρων.
Όπου αυτοί που αυτοαποκαλούνται διανοούμενοι να μιλούν για τιμωρία από τις "αγορές" και να προσπαθούν να υλοποιήσουν αυτή την τιμωρία μέσα από τη θέση τους στη Δημόσια Διοίκηση που απέκτησαν με κομματικά κριτήρια.
Και από κάτω αμόρφωτες μάζες να δέχονται τη μοίρα τους και τη σφαλιάρα σαν θεία τιμωρία ελπίζοντας σε κάποιο παράδεισο στον άλλο κόσμο.

Μια κοινωνία που η κυβέρνηση θα μπορεί να απαξιώνει, να διαβάλλει και να κατασυκοφαντεί καλύτερα αφού θα είναι "έργο" της και δημιούργημά της

Σε μια τέτοια κοινωνία δεν χωρούν επιστήμονες, δεν χωρά επιστημονική κριτική σκέψη. Μόνο ιερείς που μιλούν για θεία τιμωρία.
Και αφού ο νεοφιλελεύθερος Θεός τα κάνει όλα οι άνθρωποι δεν πρέπει να σκέφτονται.

Σε αυτή την κοινωνία και σε αυτό το Κράτος με "ΠΡΑΣΙΝΗ" ανάπτυξη που΄θέλουν να οικοδομήσουν η κομματική ταυτότητα και το βόλεμα παίρνει άλλες διαστάσεις.
Η υποταγή, οι γνωριμίες οι διασυνδέσεις και η ρουφιανιά θα αποτελούν πλέον εισιτήριο για επιβίωση, δουλειά, και κοινωνική άνοδοΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα