Προωθούν τα κακά ελληνικά στην τηλεόραση

Το νέο κορίτσι στην εκπομπή «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη θα είναι για φέτος η Ελληνογερμανίδα Λάουρα Νάργες.
Το κορίτσι που γνωρίσαμε στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης escape με τα κακά ελληνικά που δεν ήξερε τι σημαίνει σημείο αναφοράς και χρειαζόταν μετάφραση για να το καταλάβει στον αέρα της ΕΡΤ κάνει καριέρα και
στην ιδιωτική τηλεόραση μιλώντας μισά ελληνικά μισά γερμανικά.

Ενώ η....
ίδια έκανε μια γύρα από όλα τα κανάλια πουλώντας το νωχελικό της στυλ ολίγον γυμνό και το αθώο της βλέμμα πετούσε γερμανικές λέξεις κάνοντας την ανήξερη.

Τώρα έπεσε στα χέρια του Θέμου Αναστασιάδη σίγουρη για την επιτυχία της. Το τρέιλερ της εκπομπής έχει ήδη γυριστεί και η Λάουρα Νάργες κάνει ένα γερμανικό νούμερο για λογαριασμό της εκπομπής.

Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι εκπομπών προωθούν στην τηλεόραση παρουσιάστριες που σφάζουν την ελληνική γλώσσα και μας κάνουν να ξεχάσουμε ακόμη και τα ελληνικά που γνωρίζουμε ειδικά την εποχή που διανύουμε και μάλιστα την ώρα που προσπαθούν να μας κατακτήσουν ακόμη και μέσω της αμορφωσιάς μας.

Προσπαθούν να κάνουν μόδα τα κακά ελληνικά στην τηλεόραση τα οποία τα μπερδεύουν με ελληνικές λέξεις τις οποίες δεν καταλαβαίνουν ούτε αυτοί που τις λένε.

http://briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα