Οι τούρκοι,ήταν, είναι και θα είναι ένα παρασιτικό και σαρκοβόρο έθνος.

Οι τούρκοι, η όπως αλλιώς αποκαλούνται και αναφέρονται, στο πέρασμα των αιώνων ήταν, είναι και θα είναι ένα παρασιτικό και σαρκοβόρο έθνος, το οποίο πάντα και για πάντα θα αποτελεί την βάση για αιματηρές και....
απάνθρωπες καταστάσεις, στην ευρύτερη περιοχή που λέγεται Βαλκάνια και Ευρώπη.

Όσο ο πολιτισμένος κόσμος ανέχεται τους τούρκους σαν τους δήμιους και βασανιστές των σωμάτων και των ψυχών τους και δεν παίρνει την απόφαση να στείλει αυτούς τους υπανθρώπους από εκεί που ήρθαν, τόσο περισσότερο αυτά τα ανθρωποειδή που καμία σχέση δεν έχουν με οποιαδήποτε
ανθρώπινη καταγωγή θα προσπαθούν μέρα και νύκτα να μετατρέψουν τον ευρωπαϊκό αλλά κυρίως τον Ελληνικό πολιτισμό σε βόθρο, στον οποίο, θα ρίχνουν μέσα τα σωματικά και πνευματικά τους σκουπίδια.

Ο σημερινός κόσμος, σε καμία περίπτωση δεν έχει ανάγκη την παρουσία αυτών των παγκόσμιων εγκληματιών και ακόμη περισσότερο την συνέχιση και ύπαρξη αυτού του μοχθηρού και αιμοβόρου εθνικού μορφώματος.

Όσοι αγαπούν και λατρεύουν τους τούρκους στην πραγματικότητα αγαπούν και λατρεύουν το χάος και το πνευματικό σκοτάδι, το οποίο μάλιστα για πολλούς είναι η βάση για την καθημερινή τους επιβίωση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα