Ο τύπος με ένα κλικ

Ποια θέματα κυριαρχούν:

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος: η ψήφιση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το ενιαίο μισθολόγιο, τα μέτρα για τη θωράκιση του τραπεζικού συστήματος και η έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ που παρουσιάζει επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των....
επιχειρήσεων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"Η πρώτη συναίνεση!..".

Η εφημερίδα γράφει ότι "έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία πρωθυπουργού - Σαμαρά η Ν.Δ. ψήφιση το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Η κυβέρνηση έκανε δεκτά τα δύο από τα τρία αιτήματα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Κατάργηση του ασύλου. Εκλογή των πρυτάνεων από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Βάζουν λουκέτο 183.000 μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν 250.000 εργαζομένους".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "συνολικά αναμένεται να κλείσουν 183.000 επιχειρήσεις το επόμενο δωδεκάμηνο, εκ των οποίων 100.000 έως το τέλος του 2011, ενώ ο κίνδυνος απώλειας θέσεων εργασίας φτάνει τις 250.000".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Παίζουν με τους μισθούς".

Η εφημερίδα γράφει ότι "παλαιοκομματικά κόλπα από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Ευ. Βενιζέλο και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππα στο (υπό διάλυση) Δημόσιο. Το πολυδιαφημισμένο Ενιαίο γίνεται δύο ταχυτήτων λόγω πρόωρων εκλογών".

ΕΘΝΟΣ: "Τα μυστικά του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με μοντέλο τη συμφωνία που επετεύχθη με τους εφοριακούς η κυβέρνηση προσανατολίζεται να αντιμετωπίσει συνολικά το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ανεπάγγελτοι οι πολιτικοί αν δεν υπήρχε ο Πατροκοσμάς".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος είναι κάτι παραπάνω από σαφής για την διαχρονική προσφορά του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Ελληνισμό".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εθαψαν το δημόσιο Πανεπιστήμιο".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "με το δεκάλεπτο τηλεφώνημα Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, στην εκπνοή της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή, γράφτηκε ο επίλογος στην ιστορία του ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου, όπως κατοχυρώθηκε στην κοινωνική συνείδηση του τόπου, ειδικά μετά τη μεταπολίτευση και με έντονη τη σφραγίδα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ιστορική συμφωνία για το μέλλον της Παιδείας".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο νόμος για τη δομή και λειτουργία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί τον πρώτο στα μεταπολιτευτικά χρονικά που ψηφίζεται με την ευρεία πλειοψηφία και των δύο μεγάλων κομμάτων της Βουλής".

ΕΣΤΙΑ: "Κανένας στόχος για την οικονομία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κατά τα δύο σχεδόν χρόνια που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, η ελληνική οικονομία βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και συμβαίνει αυτό διότι η Κυβέρνησις δεν έχει θέσει συγκεκριμένους στόχους για την οικονομία".

Η ΑΥΓΗ: "Πρόβα κεντροδεξιάς διακυβέρνησης".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη βαθύτερη συμφωνία για την εξέλιξη των πραγμάτων μεταξύ του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., του ΛΑΟΣ και της
Keywords
Τυχαία Θέματα