Ο Σπύρος επιστρέφει στα… «πράσινα» του «λημέρια»!

Στα παλιά του περιβαλλοντικά λημέρια, μια κι έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν προτίθεται να ξαναμπλεχτεί στα δίχτυα της πολιτικής, έχει επιστρέψει για τα καλά ο Σπύρος Κουβέλης δουλεύοντας εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Σήμερα για παράδειγμα, στο πλαίσιο της Νu* Age που αποτελεί μία νέα πρωτοβουλία του ανεξάρτητου βουλευτή σε θέματα καινοτομίας κι εξωστρέφειας και σε .....
συνεργασία με το Ίδρυμα
Μιχάλης Κακογιάννης ξεκινά μία εκστρατεία ανάδειξης της δημιουργικής Ελλάδας υπό το σύνθημα “Greeks Can” που αξιοποιώντας τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα θα μεταφέρει αυτό το μήνυμα παντού, σε κάθε πόλη σε όλο τον κόσμο.

Στόχος, να αναδειχθούν τα παραδείγματα των ελλήνων που με πίστη και όραμα επιτυγχάνουν στην επιχειρηματικότητα στην έρευνα, την κοινωνική προσφορά, την τέχνη τον αθλητισμό και την γευσιγνωσία.

Κάθε 15 ημέρες θα πραγματοποιείται και μία νέα εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα ο διάλογος θα συνεχίζεται μέσω του ηλεκτρονικού φόρουμ. Η αρχή πάντως γίνεται σήμερα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος όπου, από τις έξι το απόγευμα έως της 9 το βράδυ, ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος θα μιλήσει για τα ανανεώσιμα καύσιμα από ήλιο, νερό και CO2 και για το ελληνικό πρόγραμμα Hydrosol που κέρδισε το πανυερωπαϊκό βραβείο Descartes ενώ η βραδιά περιλαμβάνει επίσης μουσικές blues από τους Nick & The Backbone.

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα