Η Γη, ο Αδάμ, η Σελήνη και η Εύα

Σπάνε, λέει, το κεφάλι τους οι επιστήμονες να διαπιστώσουν αν η Σελήνη δημιουργήθηκε από την πλευρά της Γης ή και με τη συμμετοχή μετεωρίτη από τον Αρη.
Όμως απ όταν άρχισε να «διατυπώνεται» η Παλαιά Διαθήκη, εδώ και χιλιάδες χρόνια, είχε καταγραφεί, απλοϊκά, η διαπίστωση. Η Εύα δημιουργήθηκε από την πλευρά του Αδάμ.
Που επιστημονικά σήμαινε πέρα από τις....
γνώσεις της εποχής:
ΑΖΩΪΚΟΣ ΑΙΩΝ 4-3 δις
χρόνια πριν.
Η Γη είναι ρευστή, διάπυρη. Αρχίζει να γυρίζει με μεγάλη ταχύτητα. Πιθανότατα από τη μια πλευρά της- του Ειρηνικού Ωκεανού- φεύγει ένα τεράστιο κομμάτι, που δημιουργεί τη ΣΕΛΗΝΗ. Δημιουργούνται λοιπόν ο ΑΔΑΜ – γήϊνος και από την πλευρά του η ΕΥΑ = ΣΕΛΗΝΗ όπως τους "θέλει" η Παλαιά Διαθήκη (Ημέρα Δεύτερη).
Ημέρα τέταρτη: 2,4 δισεκ. χρόνια πριν: Ο ήλιος λειτουργεί σαν αντιδραστήρας αρμονικότερα τώρα και γύρω του κινούνται τα πρωτόγονα ουράνια σώματα του πλανητικού μας συστήματος.
Η Γη αρχίζει να γυρίζει πιο αργά. Είναι πια διακριτή η ημέρα από τη νύχτα. Από το ρυθμικό πλέον, φωτισμό, ευνοείται η ζωή.
Από τη λάσπη- και τα απαραίτητα αμινοξέα- δημιουργείται το πρώτο κύτταρο. Και έχουμε τον ΑΔΑΜ-γήϊνο. Το κύτταρο αυτό διχοτομείται-έτσι γίνεται και σήμερα κατά τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων- και από την πλευρά του Αδάμ, έχουμε την Εύα- ή την Πανδώρα.
Αδάμ και Εύα, είναι αντιπροσωπευτικοί της Γης και της Σελήνης, που σήμερα τόσο επηρεάζει τις γυναίκες.
Οι ακτινοβολίες του Σύμπαντος είναι η πνοή που εμφύσησε ο Θεός. Που και με τη λογική αυτή είναι υπαρκτός. ΒΑΣ.ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ
http://www.koutouzis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα