Ο Πούτιν πίσω από την υπόθεση Στρος Καν δηλώνει Γάλλος πολιτικός

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters Γάλλος πολιτικός δήλωσε ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν του είχε πει ότι ο Πούτιν προσπαθούσε να τον βγάλει από το ΔΝΤ πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση του.
''Claude Bartolone told RTL radio Strauss-Kahn had told him on April 29 that Russian Prime Minister Vladimir Putin
was trying to push him out of the IMF before his planned departure to run for the presidency. He cited no reason.''
"Watch out for Putin," Bartolone quoted Strauss-Kahn as.....
having said.
http://in.reuters.com/article/2011/05/20/idINIndia-57157920110520
Αν και είναι νωρίς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, γνωρίζουμε ήδη για το τι είναι ικανός να κάνει ο πρώην πράκτορας της KGB Πούτιν (ανατινάξεις πολυκατοικιών από την FSB(πρώην KGB), υπόθεση Λιτβινένκο, υπόθεση Πολιτοφσκαγια, υπόθεση Χοντορκοφσκι. Γνωρίζουμε επίσης πόσο σημαντικός είναι αυτή την στιγμή ο ρόλος του ΔΝΤ για την αποδυνάμωση της ΕΕ που επιχειρεί ο Πούτιν με την βοήθεια του Ρωσοτσολιά Παπανδρέου και την βοήθεια της πάντα υποταγμένης στην γεωπολιτική στρατηγική της Ρωσίας φράξιας Κλίντον. Το ότι ο Στρος-Καν είχε αισθανθεί την απειλή του Πούτιν σημαίνει προφανώς ότι προέβαλε αντιστάσεις στην κάλυψη της πολιτικής διάσπασης της ΕΕ του Πούτιν-Παπανδρέου.

Οι χιτλερικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση ενός αντιπάλου συνηθίζουν να χρησιμοποιούν την τεχνική της ηθικής εξουδετέρωσης με στημένα σκάνδαλα. Είναι η ίδια τεχνική που χρησιμοποιούν και στην Ελλάδα οι Ρώσοι πράκτορες για να εξουδετερώσουν όσους ενοχλητικούς δεν εξοντώνουν με 17νοεμβρίτικες σφαίρες. Για να μην θεωρητικολογούμε όμως ας κάνουμε μια ιστορική ανασκόπηση για το πως εκκαθάριζε με ο Χίτλερ ακόμη και τους συνεργάτες του που αντιστέκονταν στις επιλογές του:
Πως ο Χίτλερ εκκαθάριζε τους ''ενοχλητικούς'' συνεργάτες του με την βοήθεια στημένων ''ερωτικών σκανδάλων''

Από το βιβλίο H Γερμανία αψηφά της συνθήκες 1919-1939, Καθημερινή 2009

Ο Χίτλερ (1937) επιθυμούσε έναν πόλεμο τον οποίο δεν ήθελαν οι στρατηγοί Βέρνερ φον Μπλόμπεργκ, υπουργός πολέμου, και Βέρνερ φον Φριτς, αρχηγός του στρατού. Για να τους εξαναγκάσουν σε παραίτηση, στελέχη του κόμματος μεθόδευσαν δύο σκάνδαλα. Ο φον Μπλόμπεργκ είχε χηρέψει πριν από επτά χρόνια και παντρεύτηκε την γραμματέα του. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Βερολίνου, φον Χέλντορφ, έλαβε πληροφορία που διέρευσε από τα SS και διαβεβαίωνε ότι η γραμματέας ήταν πρώην ιερόδουλη, θαμώνας νυχτερινών κέντρων, και ότι η μητέρα της διατηρούσε οίκο ανοχής. Η πληροφορία έφτασε στους στρατηγούς, οι οποίοι αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι. Ο φον Μπλόμπεργκ δεν ήθελε να ακυρώσει τον γάμο, και έτσι παύθηκε και παραιτήθηκε από τον στρατό.... Η παγίδα που στήθηκε στον φον Φριτς ήταν ακόμη πιο σκανδαλώδης. Επρόκειτο για αριστροκράτη, που δεν έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια στους ναζί, γι'αυτό και τα SS τον κατηγόρησαν, ψευδώς, ως ομοφυλόφυλο. Όταν ο Χίτλερ τον ρώτησε σχετικά, παρουσία του Γκέριγκ, ο στρατηγός ορκίστηκε στο λόγο της τιμής του ότι η κατηγορία ήτα
Keywords
Τυχαία Θέματα