Καιρός φέρνει τα λάχανα,καιρός τα παραπούλια...- Ώρες εθνικής ευθύνης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

Για να συνεχίσουν να μας δίνουν λεφτά να υπάρχουμε σαν κράτος, οι δυτικοί «φίλοι μας» (οι δανειστές μας, εκτός αγορών) απαιτούν να πουλάνε ο,τι «εντός της ελληνικής επικράτειας» θέλουν αυτοί, χωρίς την δική μας συναίνεση ή συμφωνία, και σε αυτό να μην υπάρχει η παραμικρή αντίδραση κανενός είδους (αντίθετα «συναίνεση» και ότι στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί κάποιος «πολιτικάντης» που θα λέει… άλλα). Αλλιώς, χρεωκοπία και… χάος. Ούτε μισθοί, ούτε συντάξεις, ούτε τίποτα. Λεφτά υπάρχουν
μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Μετά ή μας δίνουν την 5η δόση και τα 60 δις για τα χρέη των επόμενων δυο χρόνων, ή… το χάος. Κι εδώ ΔΕΝ είναι θέμα πολιτικής. ΔΕΝ θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, κανένας πολιτικός, ΚΑΜΜΙΑ δημοκρατία. Θα υπάρχει… πλιάτσικο και ατελείωτη φτώχεια. Για χρόνια…
Ένα σάπιο, βαθιά αναποτελεσματικό και διεφθαρμένο κράτος με γελοίες «τάξεις» (κοινωνικές-επαγγελματικές) πρέπει να διαλυθεί «εις τα εξ ων συνετέθη» και να φτιαχτεί κάτι νέο από την αρχή. Να εφευρεθεί το νέο ελληνικό κράτος. Από την αρχή. Με νέα Εθνική Συντακτική Συνέλευση Ίδρυσης της Νέας Ελληνικής Δημοκρατίας. Να καταργηθεί ο,τι υπήρξε μέχρι σήμερα.
Ακόμη κι αν πάρουμε την 5η δόση, απαιτούνται ΟΛΕΣ οι αλλαγές με ταχύτατους ρυθμούς. Γι αυτό ήταν εγκληματικά λανθασμένη η τακτική και πορεία του Α.Σαμαρά μέχρι σήμερα. Εγκλωβίσθηκε στο χθες, σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να δούνε πέρα από τα μικροκομματικά καφενεία του Κολωνακίου και των «πέριξ» περιοχών. Γι αυτό και εγκλημάτισε ο Γιώργος βάζοντας «ακόμη και τον κηπουρό του υπουργό» (όπως σωστά είπε ο Γ.Φλωρίδης, μέσα στην… υπερβολή του βέβαια). Είναι σαφές ότι το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» πρέπει να το υλοποιήσουν άνθρωποι που ΜΑΖΙ με την αγορά, ΜΑΖΙ με τους έλληνες επιχειρηματίες, αθ δώσουν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ τη άχη της επιβίωσης, της σωτηρίας, ξηλώνοντας εκ βαθρων ο,τι μας κρατάει πίσω και μας χρεωκόπησε και δημιουργώντας το αύριο.
Νομίζω ΣΗΜΕΡΑ όλοι σιγά σιγά αρχίζουν να βλέπουν μέσα από το θολό τοπίο το έγκλημα τους κατά της χώρας Δυστυχώς είχαμε την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, την πιο εγκληματική σε βάρος της Ελλάδας και των συμφερόντων της, μέσα από μια ακατάσχετη μπουρδολογία.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχαμε την πιο ανίκανη, διεφθαρμένη «δεξιά» του κόσμου. Και την πιο ανεγκέφαλα αμετανόητη, καθώς συνεχίζει να…ζαλίζεται από μια…αριστερή φρασεολογία και μια παντελώς ανεδαφική πρακτική.
Κατά τη γνώμη μου, στη συνάντηση του Γ.Παπανδρέου με τον Α.Σαμαρά θα πρέπει να συμφωνηθεί ΟΧΙ συγκυβέρνηση, αλλά πλαίσιο «συν-λειτουργίας» με ένα νέο κυβερνητικό σχήμα «δημιουργίας του αύριο» (άρα μακράς πνοής…) και ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. Να ψηφίσουν – ΕΑΝ χρειάζεται – νόμο «έκτακτης ανάγκης» που θα αίρει όλες τις διατάξεις «περι κουκουλώματος» των λαμογιών(που τοσα χρόνια ύφαιναν για τις…παραγραφές τους) και να κτισθούν ΝΕΕΣ φυλακές στα ξερονήσια (πχ φαρμακονήσι κλπ)που μέσα σε μια εβδομάδα θα πάνε ΟΛΑ τα αρχιλαμόγια που λήστεψαν τον ελληνικό λαό.
Για παράδειγμα, επειδή βγήκε ο
Keywords
Τυχαία Θέματα