Ο «γάμος» Καμμένου –Μαρκόπουλου-Ζώη

Τους πολίτες της Εύβοιας που του ζήτησαν να μην γυρίσει στην Νέα Δημοκρατία επικαλέστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες εισέπραξε το καθαρό μήνυμα της Λεωφόρου Συγγρού ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος στο κόμμα.
«Δεν θέλουν στην ΝΔ όσους καταψήφισαν
το Μνημόνιο,» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η Λεωφόρος Συγγρού άλλαξε ξαφνικά στάση. Όλα αυτά τα είπε στην Αθήνα, γιατί νωρίτερα , μιλώντας σε.....
ραδιοφωνικό σταθμό της Εύβοιας είχε αποκαλύψει ότι είναι πολύ κοντά στον Πάνο Καμένο, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα προσχωρήσει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Είναι ο τρίτος διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ που προσχωρεί στο κόμμα Καμένου μετά την Ε. Κουντουρά και τον Π. Μελά ενώ στον ίδιο δρόμο κινείται και η Μ. Κόλια Τσαρουχά. Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει την προσχώρηση του και ο Χ. Ζώης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναιο τοπ επικρατέστερο πρόσωπο για να ηγηθεί μιας νέας κοινοβουλευτικής Ομάδας εφόσον καταστεί δυνατή η σύσταση της.

Αύριο στη Βουλή , οι διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ θα έχουν μια κρίσιμη συνάντηση για τα επόμενα βήματα τους αν και ορισμένοι από αυτούς όπως ο Μ. Τζίμας είναι αποφασισμένοι να μείνουν εκτός πολιτικής αν δεν τους ξανακαλέσουν από τη ΝΔ.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα