ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

Προσχώρησε στον ΛΑ.Ο.Σ. o Γ. Παπαμιχαήλ!!!
Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, προσχώρησε στο ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και μάλιστα ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητά του για την Β΄ Αθηνών. Μεγάλη είδηση αυτή και σπουδαία μεταγραφή!
Μα ποιος ασχολείται με αυτόν τον κύριο που το μόνο αξιοσημείωτο που....
έχει κάνει δεν είναι άλλο από το ότι είναι απλά ο γόνος δύο ηθοποιών , της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ο ίδιος στο παρελθόν απασχόλησε την κοινή γνώμη ως χρήστης ναρκωτικών και μάλιστα κοκαΐνης, καθότι κατά δήλωσή του αντί για καφέ έπαιρνε ναρκωτικά. Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος στο εβδομαδιαίο περιοδικό «People» που δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είχα φτάσει στο σημείο να ξυπνώ και αντί για καφέ να παίρνω κοκαΐνη, για να μπορέσω να σκεφτώ. Όταν είσαι χρήστης, έτσι σκέφτεσαι».

Παλαιότερα επίσης, το 2008, ο ως άνω κύριος Γιάννης Παπαμιχαήλ, είχε συλληφθεί και είχε κατηγορηθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και για παράνομη οπλοφορία.

Τέτοιες «μεταγραφές» μαζί με κάποιες άλλες που κυκλοφορούν δυστυχώς όχι μόνο δεν ανεβάζουν πολιτικό μας επίπεδο, αλλά υποβιβάζουν και την νοημοσύνη μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα