Το στοίχημα του Ευ. Βενιζέλου

Τις τελικές του αποφάσεις για το πλάνο των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής, αλλά και μετά από αυτήν, αναμένεται να πάρει αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ίδιο του το κόμμα και οι προσπάθειες των πρωτοβουλιών που του εισηγούνται οι συνεργάτες του να.....
αναλάβει, κινούνται προς την κατεύθυνση της κινητοποίησης
όσο το δυνατόν περισσότερων ψηφοφόρων του κινήματος.

Αν και το περιβάλλον του εντέχνως δεν έχει βάλει πήχη για την συμμετοχή, σπεύδει ωστόσο να διευκρινίσει, ότι δεν υπάρχουν συγκρίσιμα μεγέθη για όποιον επικαλεστεί τα ποσοστά συμμετοχής του 2007. Πάντως ένας αριθμός 100.000 μελών και φίλων κάνει δειλά την εμφάνιση του ως ικανοποιητικός.

Στις προθέσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου είναι να παραχωρήσει μια μεγάλη συνέντευξη τύπου, και την Παρασκευή να μιλήσει για το όραμα του για το ΠΑΣΟΚ που επιθυμεί σε μια τύπου προεκλογική εκδήλωση.

Όμως το μεγάλο στοίχημα για τον Βαγγέλη Βενιζέλο είναι οι εθνικές εκλογές και πως θα κερδηθεί η μάχη για «την ανατροπή των δημοσκοπήσεων» που έστω και ρητορικά έχει βάλει στο πολιτικό του λόγο για προφανείς λόγους.

Στο πλάνο του για την επόμενη της Κυριακής μπαίνει επιτακτικά το δίλλημα επιστροφής ή όχι των διαγραφέντων, με το βλέμμα στραμμένο στις διάφορες κινήσεις που γίνονται εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ από στελέχη που μιλούν ανοικτα πια, για αποχώρηση τους από το κόμμα.

Έτσι παρά την σθεναρά αντίθετη άποψη, τόσο του Ανδρέα Λοβέρδου, όσο και της Άννας Διαμαντοπούλου, να μην υπάρξει καμία ανοχή προς τους διαγραφέντες, η επιχείρηση συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ και επανεκκίνησης του, μέσω της επιστροφής όποιων πια θέλουν να επιστρέψουν, θα είναι μέχρι και την τελευταία στιγμή ανοικτή για αυτούς.

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα