Ο αβάσταχτος λαϊκισμός του Καρατζαφέρη…

Αν αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης, τα έλεγε ένας νέος πολιτικός, θα ήταν ήδη τρίτο κόμμα, αλλά τον Καρατζαφέρη πώς να τον πάρεις στα σοβαρά;
Η άποψη αυτή ακούγεται ολοένα και περισσότερο από απλούς ανθρώπους που ακούνε τον Γ. Καρατζαφέρη και τον κρίνουν, στις απόψεις που εκφράζει.
Και τελευταία είναι αλήθεια ότι
ο “λαϊκισμός” του είναι αβάσταχτος. Από το …
θα είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός, μέχρι το… να τι θα κάνω όταν κυβερνήσω, σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι αν είσαι πολίτης αυτής της χώρας ή να φύγεις μια ώρα πιο γρήγορα σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη.
Γιατί το κάνει αυτό ο κ. Καρατζαφέρης;
Μα το απαιτεί το “target group”, στο οποίο απευθύνεται… Οι άνθρωποι αυτοί, ανυποψίαστοι με αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική, χαίρονται για να μην πω “φτιάχνονται” όταν ακούνε δια στόματος Γ. Καρατζαφέρη ότι θα γίνει…. Πρωθυπουργός!
Ποιος άλλος, θα το πει αν δεν το πει ο ίδιος ο Γ. Καρατζαφέρης;
Πάντως ενώ αυτό γίνεται με συγκεκριμένη “στόχευση” να κερδίσει κάποιους αναποφάσιστους ευκολόπιστους ψηφοφόρους, στην πραγματικότητα “χάνει” περισσότερα, αφού οι περισσότερο σοβαροί ψηφοφόροι που θα μπορούσαν να εντάξουν τον Γ. Καρατζαφέρη στις επιλογές τους και να τον ψηφίσουν έτσι για το… “γαμώτο”, μετά απ’ αυτές τις κορώνες είναι φυσικό να λακίζουν και να θεωρούν όλο αυτό το στήσιμο του ΛΑΟΣ, ως ένα καλοστημένο φολκλόρ!
Οι δημοσκοπήσεις, πάντως, επιβεβαιώνουν των λόγων μας το αληθές. Ο ΛΑΟΣ εισπράττει κάτι ψιλά, από τους δύο μεγάλους κι όσο περνάει ο καιρός και γιγαντώνεται η Ν.Δ., τόσο θα συρρικνώνεται η παραδοσιακή δεξιά.
Μάλιστα σ’ αυτή την δύσκολη από κάθε άποψη εποχή, απουσιάζει κι αυτή “η δεξιά του Υψίστου” όπως έλεγε και ο μακαριστός Χριστόδουλος, για να βοηθήσει και να συνδράμει τον ΛΑΟΣ να γίνει επιτέλους κόμμα-εξουσίας!

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα