Εκμάθηση ξένων γλωσσών: εκπτώσεις για μέλη πολύτεκνων οικογενειών και άνεργους από την Ευρωδιάσταση.

Η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό επαγγελματικό εφόδιο. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι ενήλικες σπεύδουν να μάθουν ξένες γλώσσες ή να τελειοποιήσουν αυτές που ήδη γνωρίζουν σε μέτριο επίπεδο.
Πέρα από την αυτονόητη επιλογή σχολής με βάση το επίπεδο σπουδών, το.....
κόστος αποτελεί επίσης ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής, ειδικά για τους σπουδαστές που είναι άνεργοι ή μέλη πολύτεκνων οικογενειών.
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ενηλίκων, προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις
στους σπουδαστές που είναι άνεργοι ή μέλη πολύτεκνων οικογενειών, ακόμα και στα προγράμματα που είναι ήδη σε προσφορά. Έτσι, οι σπουδαστές αυτοί μπορούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα επιλογής τους με πραγματικά πολύ χαμηλό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες για «προσφορές για άνεργους για εκμάθηση ξένων γλωσσών, εκπτώσεις για άνεργους για εκμάθηση ξένων γλωσσών, προσφορές για πολύτεκνους για εκμάθηση ξένων γλωσσών, εκπτώσεις για πολύτεκνους για εκμάθηση ξένων γλωσσών, δεύτερη ξένη γλώσσα δωρεάν, δεύτερη ξένη γλώσσα με έκπτωση 50%» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-330.111.0, 210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα