Ωρα μηδέν για το Ευρώ!!

«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ»
Η δήλωση –άρθρο στο Spiegel του Wolfgang Münchau αποτελεί «καμπανάκι» για την πορεία του ευρώ, και προφανώς ανατρέπει τον εφησυχασμό κάποιων για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας.

Πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα.

Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί άμεσα , να εφαρμόσει τις διαρθρωτικές αλλαγές , όχι ως....
άλλοθι ανικανότητος , αλλά ως πράξη ευθύνης απέναντι στην χώρα
.

"Μόνο, εμείς μπορούμε να λάβουμε μέτρα που πραγματικά μπορούμε να ελέγξουμε," είπε η Angela Merkel .Εάν μια Ελληνική χρεοκοπία ξεκινήσει μια νέα οικονομική κρίση, τότε εμείς οι πολιτικοί θα ευθυνόμαστε ."

Όλα τα κράτη μέλη 17 του συνασπισμού ευρώ, πρέπει να εγκρίνουν την ενίσχυση του πακέτου διάσωσης, γνωστή ως η Ευρωπαϊκή χρηματοδοτική διευκόλυνση του σταθερότητας, με ψήφους , την τρίτη στην Σλοβενία, την Τετάρτη η Φινλανδία και την Πέμπτη η Γερμανία.

Μέχρι τώρα, μόνο έξι χώρες έχουν υπογράψει, από τις 17, αλλά, πρέπει να πω ότι η διαδικασία, πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

"Οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι αποφασιστικής σημασίας, και εξακολουθούμε να προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε τις αγορές, αλλά δεν θα πω τους πελάτες μου να θέσουν χρήματα για να λειτουργήσει, μέχρι να δούμε," είπε η Rebecca Patterson, κύριος, δεινός στρατηγικός αναλυτής, στην αγορά, στη διαχείριση ενεργητικού J.P. Morgan.

"Εδώ που έχουμε φτάσει τώρα, ή χάραξη ευρωπαϊκής πολιτικής έχει πάρει πολύ πίσω από την κύρια καμπύλη. Δεν πρόκειται για την περιφέρεια πια.

Πρόκειται για τον πυρήνα του Ευρώ .

Ο νέος Πρόεδρος της Bundesbank, Jens Weidmann, ήταν ένας έκ των πλησιεστέρων συμβούλων του Merkel .

Τώρα, είναι ένας από την ένθερμους επικριτές πάνω στη διάσωση του ευρώ. Είναι απολύτως αντίθετοι ( στην Bundesbank ) με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας της αγοράς ομολογιών, από τις χώρες που επλήγησαν με χρέος και κερδίζει έναν αυξανόμενο αριθμό συμμάχων για αυτήν την αιτία. Γράφει το SPIEGEL .

Τα δικά μου σχόλια είναι περιττά αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης την οποίαν περνά η χώρα .

http://www.aegeantimes.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα