Μας κυβερνούν παράφρονες, τρελοί, ανώμαλοι και επικίνδυνοι τύποι κι εμεις τους ανεχόμαστε …

Με φωτογραφικές διατάξεις του Κουτρουμάνη (Μουρλομανιακόπουλου), θέλουν να συνταξιοδοτηθούν ως ανάπηροι ηδονοβλεψίες, παιδόφιλοι, επιδειξίες, σαδομαζοχιστές, φετιχιστές, αυνανιστές, κλεπτομανείς, και ….χαρτοπαίχτες!!!! οι ανώμαλοι κυβερνήτες των αθηνών!!!!

ΜπαρμπαΝίκος
=== Η marianaonice αναρτά και λέγει:

== ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!: Με ΦΕΚ θεωρούνται ανάπηροι οι παιδόφιλοι και οι σαδομαζοχιστές και …
επιδοτούνται !!!

=== Φοβάμαι ότι η παράνοια που ζούμε δεν έχει τέλος…
=== Και ενώ υποτίθεται βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο με μία διορισμένη υπηρεσιακή κυβέρνηση, που διορίστηκε υποτίθεται για να διεκπεραιώσει τα του μνημονίου και των δανειστικών συμβάσεων, διαβάζουμε ότι με νόμο:

Παιδόφιλοι, σαδομαζοχιστές, ηδονοβλεψίες, αλλά και τζογαδόροι, «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.

=== Μάλιστα, όπως αναφέρει το directnews.gr, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…

=== Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
=== Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή, ότι επιπλέον έχουν «παρενδυτικό φετιχισμό», ή σκέτο «φετιχισμό», ή «ηδονοβλεψία» ή «σαδομαζοχισμό», τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως «ανάπηροι» εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανώς ακόμη και αναπηρικό επίδομα (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό «αναπηρίας» ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

Με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν «παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια», ή είναι «πυρομανείς» ή «κλεπτομανείς».
Όταν το διάβασα τα χαράματα και εδώ κόντεψα να τρελλαθώ… όμως όλα δένουν μια χαρά με όλο το σκηνικό των τελευταίων χρόνων τουλάχιστον. Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στα σκαριά και ο νέος νόμος περί εχθροπάθειας που θα τιμωρούνται όσοι εκφράζουν μίσος μεταξύ άλλων και κατ’ αυτών που έχουν σεξουαλική ιδιαιτερότητα, τώρα φωτίζεται το μυστήριο… Είναι απλό:

Με το νόμο «περί εχθροπάθειας» που ήδη εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και εκκρεμεί προς άμεση ψήφιση, με περίεργη και ύποπτη σπουδή, από μια ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, (βλ. εδώ) κατά τη γνώμη μου είναι ολοφάνερο πλέον ότι επιχειρείται πάλι φίμωση κάθε αντίθετης φωνής που θα κινδυνεύει να συρθεί σε ποινικές διαδικασίες ακόμη και για την έκφραση των συναισθημάτων αντιπάθειας προς πρόσωπα και πράγματα που έβλαψαν και βλάπτουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Συγκεκριμένα με το νομοσχέδιο ορίζεται:

» Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπρα
Keywords
Τυχαία Θέματα