Διαστροφές κερδοσκοπι​κού δωσιλογισμ​ού

Είναι γνωστό ότι το κεφάλαιοδεν έχει πατρίδα: Η πατρίδα του είναι το κέρδος!!!

Σήμερα,σε καθεστώς παγκοσμιοποίησης, αυτή η πώρωση του κέρδους έχει πάρει τιςδιαστάσεις του αυθάδους και δικτατορικού δωσιλογισμού: Της φρενοβλαβούςεμπορίας και πώλησης της Ελλάδας, του Πολιτισμού της, των ιστορικών και εθνικώνσυμβόλων της και του …λαού της…
Ηπαπαδήμια τρικομματική κυβέρνηση αποτελεί τη «συναίνεση» αυτού του φρενοβλαβούςδωσιλογισμού…

Τώρααρχίζουν
να προλειαίνουν το έδαφος για να βγάλουν στο σφυρί την Ακρόπολη καιάλλα ιστορικά μνημεία της χώρας…

Διαβάστετο παρακάτω κείμενο από το Νέο ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ:

http://apergospastis.blogspot.com/2012/01/blog-post.html
Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

«Να πουλήσουμε Όλυμπο,Ακρόπολη, Γυάρο, Μακρόνησο, νησιά…»!

Ο κ. Απόστολος Βακάκης ή αλλιώς «κύριος Jumbo», αυτόςπου απολύει και σέρνει στα δικαστήρια συνδικαλιστές, αυτός που για χάρη του οεισαγγελέας του Α. Πάγου ζήτησε τη σύλληψη κάθε απεργού και συνδικαλιστή πουδιαδηλώνει μπροστά στην επιχείρηση… μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» της 8/1/2012 δενπαρέλειψε να βγάλει με θράσος το μίσος που έχει για τους εργαζόμενους, τον τόποκαι τον ελληνικό λαό με επιχείρημα την… ευημερία του! Να μερικά «μαργαριτάρια»από αυτά που «σώζουν» τη χώρα και τους εργαζόμενους:

-«Αντί ναμειώσω τους μισθούς 20% τους είπα να δουλέψουν παραπάνω 20%»!

Πονηρός ο βλάχος αφού και αυτό είναι μείωση. Δηλαδήποιος θα καρπωθεί το παραπάνω 20%;;; Αλλά σιγά που δεν μείωσε τους μισθούς,σιγά που δεν γέμισε με μερική απασχόληση…

-«Στην Ελλάδαυπάρχουν 3.000 ιδιωτικά νησιά. Να τους δοθούν απεριόριστες χρήσεις γης χωρίςτον έλεγχο του συστήματος και να πουληθούν άμεσα στους ξένους να έρθουν ναεπενδύσουν…»

Απαιτεί ασυδοσία χωρίς τον έλεγχο του συστήματος! Ούτετον έλεγχο του δικού του συστήματος δεν θέλει. Μιλάμε για πλήρη ασυδοσία στοόνομα της κρίσης!
-«Αν αυτόπετύχει (το ξεπούλημα των νησιών) μετά γιατί να μη νοικιάσουμε ή καιπουλήσουμε ακόμη και τη Μακρόνησο και τη Γυάρο… έχει καμιά σημασία ποιος θαείναι ιδιοκτήτης τους;»!
Το μίσος του για τους κομμουνιστές, τηνιστορία, και τα ματωμένα χώματα του ελληνικού λαού ξεχειλίζει εδώ. Δεν είχεκανένα λόγο να τα αναφέρει και θα μπορούσε να πει π.χ. τη Σκάντζουρα Αλοννήσου.Όμως το μίσος τον πνίγει και στο μάτι του είναι καρφί αυτή η ιστορία. Πιθανόννα θέλει να γίνουν καζίνα, πορνεία και χαμαιτυπεία, για ναεκδικηθεί το λαό που τα ανακήρυξε ιερούς τόπους των βασάνων του.
-«Αλλάζει η ζωήτου ανθρώπου αν ο Όλυμπος ήταν ιδιοκτησία των Γερμανών;».
Να πάλι το ξεπούλημα στο νου του! Όχι οποιοδήποτεξεπούλημα αλλά του ιερότερου βουνού της χώρας! Αυτό μισεί, από αυτό θα βγάλεικέρδη, αυτό θέλει να πουληθεί. Αν στο τέλος ο Δίας με τη μορφή του Λαού τουρίξει κεραυνούς και τον κάψει θα διαμαρτύρεται για… κομμουνιστικό έγκλημα!
-«Να δοθεί ηάδεια να κτίζεται όλος ο γιαλός πάνω στο νέρό με ενοικιαζόμενα δωμάτια πάνω στοκύμα με προβλήτες μέσα στο
Keywords
Τυχαία Θέματα