Ο Βόθρος του Κουρή!

E, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ε, όχι κύριε Κουρή! Δεν έχετε ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ μέσα σας!


Ε, όχι κύριε Κουρή, γελοίε «Μηντιο-Βαρόνε» του Λαικισμού! Το θράσος σας έχει.....
υπερβεί κάθε όριο!


Ε, όχι κύριε Κουρή! Εσείς είστε Ο ΜΟΝΟΣ σ' αυτόν τον τόπο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ
ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!


Ε, όχι κύριε Κουρή! Το «ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL» σας και η βρώμικη προπαγάνδα του, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!


Οχι κύριε Κουρή, μή φοβάστε, μη βιάζεστε να βγάλτε συμπεράσματα μέσα στο ραδιούργο μυαλό σας! Δεν είμαι εγκάθετος του «μεγάλου» σας αντιπάλου κυρίου Αλαφούζου! Θα το θέλατε, αλλά δεν σας έκατσε! Ο ... «αξιότιμος» αυτός κύριος, ο κύριος Αλαφούζος, που βγήκε κάποτε στον αέρα και ...κατήγγειλε κομπάζοντας οτι ...δωρωδόκησε Ελληνα πρωθυπουργό, τον Κων/νο Μητσοτάκη, είναι ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΣΑΣ! Το ίδιο και ο -πάλαι ποτέ-Επίτιμος! Η βρωμιά που αναδύεται μέσα στους κόλπους και των τριών σας είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απ' αυτήν που αναδύεται μέσα απο την Ελληνική Βουλή. Είστε πολύ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ για να μπείτε ανάμεσά μας, «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» της ρεμούλας και του ψεύδους.


Καλά, δε λυπάστε να βάζετε τα ανδρείκελά σας του ... «δελτίου ειδήσεών» σας να αυτοεξευτελίζονται, κραδαίνοντας τα ταμπελάκια ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που έχουν απο κάτω και το λογότυπό σας «Contra Channel», έτσι, για να μη ξεχνιώμαστε δηλαδή; Για τόσο χαμηλού επιπέδου πλέον μας περνάτε; Δεν το μάθατε, δεν το ακούσατε οτι πλέον Ο ΕΛΛΗΝΑΣ έπαψε να είναι πρόβατο; Οτι συνέβη αυτό που όλοι σας φοβόσασταν, που όλοι σας τρέματε, οτι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ; Τι νομίζετε, οτι ζούμε ακόμη στο 1980 που κυριαρχούσε το Μεγάλο Αφεντικό σας; Οτι εξακολουθεί να ζεί και να βασιλεύει ο λαικισμός που επιβάλλατε εσείς και τα αφεντικά σας των σοσια-ληστών κάποτε; Οτι εξακολουθεί να ζεί και να βασιλεύει το φάντασμα του Μένιου Κουτσόγιωργα, που πούλησε έναν νόμο του κράτους αντί δύο εκατομμυρίων δολλαρίων;


Ε, λοιπόν γελιέστε! Κι εσείς και όλο το σκυλολόι που σέρνετε πίσω σας, μέσα στο βόθρο σας που λέγεται ΑΥΡΙΑΝΗ και ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL. Τι κι αν δεν ...στηρίζετε πλέον την...αθάνατη «Δημοκρατική παράταξη» των προδοτών και απατεώνων του ΠΑΣΟΚ σας, επειδή κάποτε αυτοί σας πούλησαν, ήτοι σας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα με το οποίο σείς πουλήσατε κάποτε σε τιμή ευκαιρίας εναν ολόκληρο Λαό! Σας άξιζε κι ακόμη παραπέρα αυτή σας η πληρωμή. Σας το χρώσταγε η Ιστορία της Ελλάδας! Γιατί κάποτε όλα εδω πληρώνονται, και το καλό και τ' άδικο. Και σήμερα, που ζητάτε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να βρείτε στήριγμα, να βρείτε ΠΑΛΙ ένα δαμάλι να το αρμέγετε ταίζοντας με το ίδιο χόρτο τον βασανισμένο αυτόν λαό που ΠΟΤΕ ΣΑΣ δε σεβαστήκατε, έχετε το θράσος (που ποτέ δε σας έλειψε αλήθεια), να βγάζετε τα καραγκιοζάκια σας του «δελτίου ειδήσεων» να κραδαίνουν τα ταμπελάκια ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL!


Σά δε ντρέπεστε!
Keywords
Τυχαία Θέματα