κ.Παπουτσηή ... ! ! ! .......άλλο "απειλούμαι"... και άλλο "ενοχλούμε" απ' τη διαμαρτυρία του Κολλάτου

Δες τι γνώμη έχει για σένα ο κόσμος κ. Παπουτσή ! ! !
Και εμείς ενοχλούμαστε από διάφορους λαθραίους στα σπίτια μας, στους δρόμους και στις δουλειές μας αλλά εσένα δεν ιδρώνει τ' αυτάκι σου καθώς έχεις 45 Αστυνομικούς να σε φυλάνε και μένεις και σε καμιά Πολιτεία και δεν έρχεσαι σε επαφή μαζί τους...

Για να μη συζητήσουμε για τους 82 του ΣΑΜΙΝΑ που δεν πρόλαβαν καν ν' απειλειθούν και βλέπουν τα ραδίκια ή τα ψάρια ανάποδα και δεν......
ίδρωσε τ' αυτάκι σου να πεις παραιτούμαι ρε παιδιά κι ας μη φταίω...

Άσε λοιπόν τις μαλακίες ότι απειλείται η ζωή σου από τη διαμαρτυρία
του Κολλάτου,
γιατί γίνεσαι γραφικός και αναξιόπιστος σαν την καμαριέρα του συντρόφου Στρος Καν...

Αναγνώστης

_____________________________________________________________________________

Αντί να παραιτηθείς κι εσύ και οι υπόλοιποι αυτόκλητοι διασώστες...μας απειλείται εκ τους ασφαλούς ως αιρετοί άρχοντες του τόπου!Προβάλλοντας αστείες παιδαριώδεις κι άνανδρες δικαιολογίες- ρουκέτες με φρέσκα δακρυγόνα-και με μετεμφυλιακές γελοίες κορώνες σαν αδέσποτες κραυγές από το αρρωστημένο Σας μυαλό!Να Σας χαίρονται αυτοί που Σας ανέδειξαν κυβερνήτες με την ψήφο Τους.Για τους υπόλοιπους πρέπει να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια για να διασωθείτε γιατί όπως πάμε,σε λίγο θα ψάχνουμε στο χάρτη μόνο την Ελλάδα μας..Κρίμα!!!

Αναγνώστης
--------------------------------------------------------------------------

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕς ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΑΜΙΝΑ? Η ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙς ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙς ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΙΑ ΑΛΛ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙς.ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
________________________________________________________________________

Άφησε ΕΣΥ κλέφτη και προδότη ήσυχη την οικογένειά μου μην μας πουλάτε ούτε σε ψήφησα ούτε σε εκτίμηση σε έχω Κάτω τα χέρια απο την ΠΑΤΡΙΔΑ Μου.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ 301.

αναγνώστης
_________________________________-

Ο Παπουτσής και η παρέα του για αυτό που θέλουν μας πείσουν είναι να μην ταράξουμε την γαλήνη της οικογένειας του...φυσικά αυτοί μπορούν να ταράξουν την δική μας όπως και όποτε θέλουν.
Θα σας βαράμε παντού όπου σας βρίσκουμε προδότες ...

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα