Ισίδωρος Κούβελος: Ως εδώ!

Την οργισμένη αντίδραση του Ισίδωρου Κούβελου προκαλεί η συντήρηση του θέματος του ενός εκατομμυρίου που είχαν μεταφερθεί στο Λονδίνο σε λογαριασμό που δεν είχε δηλωθεί στη δήλωση «πόθεν έσχες» που αφορά το 2010.
Όπως αναφέρει ο ίδιος θεώρησε ότι έπρεπε να δηλωθεί στη δήλωση για το οικονομικό έτος 2011.

Ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για....
φαρσοκωμωδία που στόχο έχει τη σπίλωση της συζύγου του και προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη καθώς και το ποσό έχει δηλωθεί, και έχει καταθέσει το προσύμφωνο αγοράς του πλοίου και αναγνωρίζεται ότι δεν υπάρχει αδικαιολόγητη
επαύξηση της περιουσίας του.

«Ως εδώ. Ζητώ το θέμα να πάει στον Εισαγγελέα, προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή», αναφέρει στη δήλωσή του και τονίζει πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει και το «πόθεν» και το «έσχες».

«Δεν υπήρχε άλλωστε κανένας λόγος να μην περιλάβω χρήματα τα οποία υπήρχαν στο Πόθεν Έσχες και εμφανίζονταν και σ’ αυτή τη δήλωση μέσω της ρευστοποίησης των μετοχών», συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία μετά το προσύμφωνο αγοράς του πλοίου που κατέθεσε στην επιτροπή της Βουλής ότι συμφωνία ναυπήγησης του πλοίου υπάρχει, ότι διαψεύστηκαν όλοι όσοι ισχυρίστηκαν ότι επιχειρήθηκε εξαγωγή χρημάτων λόγω κρίσης και ότι ήταν πλήρως δηλωμένη τόσο η προέλευση αυτών των χρημάτων όσο και οι πράξεις ρευστοποίησής τους.

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα